Skip Navigation Links

10 Parmağında 10 Marifet Nurten Çelik !

Yeterki İSTE’yin ! Kaçırmayın.. Show Tv’de Salı 12.00

10 Parmağında 10 Marifet Nurten Çelik ! Web
TV

Magazin   A+a-

Her hafta Salı günü Show Tv’de yayınlanan Nursel’in Mutfağı programının konuğu olan İskenderun Teknik Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ve Özel Kalem Müdürü Nurten Çelik’in, 10 parmağında 10 marifet..

Üniversitenin kuruluş süreci yoğunluğu bir yana, gece geç saatlerde bile olsa lezzetli yemekler, pasta ve börekler yapıyor.

Yemekler, pastalar, börekler bir yana, tam bir    cheesecake   uzmanı olduğu öğrenilen Nurten Çelik’in bu yönü herkesi hayretler içinde bırakıyor.

Bilinmeyen bir çok yönü bulunan ve marifetleriyle herkesi kendine hayran bırakan Nurten Çelik, İnstagram’da da  " @nurtence_lezzetler"  124 bin takipçisiyle tam bir fenomen.

Show Tv’de her hafta Salı günü öğle kuşağında saat 12.00’da yayınlanan Nursel’in Mutfağı programının çekimlerine katılan ve lezzetli pasta ve böreklerin tariflerini veren Nurten Çelik, ünlü pastane ve restoranların markajına gireceğe benziyor.

İnstagram hesabında “Benim adım arı. İşyerinde durmam, evde hiç durmam. Kendimce Nurtence etiketiyle takipçileriyle yemek, pasta ve börek tariflerini paylaşan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sağlık Kültür ve Spor Başkanının mağrifetlerinden (İSTE) öğrencilerde faydalanır diye düşünüyorum. Bir yandan üniversitenin yoğun temposunda koşturuyor diğer yandan da takipçileriyle Nurtence tariflerini paylaşaşan Nurten Çelik yaptığı her işi layıkıyla yapan başarılı bir İş Kadını. Kendisini yürekten kutluyor ve gıptayla izliyoruz......

10 Parmağında 10 Marifet Nurten Çelik !  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet