Skip Navigation Links

Veteranlar Futbol Turnuvası Sona Erdi

HBB’nin ev sahipliğinde gerçekleşen turnuva sona erdi

Veteranlar Futbol Turnuvası Sona ErdiWeb
TV

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin(HBB) ev sahipliğinde gerçekleşen Akdeniz Masterlar ve Veteranlar Futbol Turnuvası, 3 Nisan Pazar günü Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynanan final müsabakasıyla son buldu.

 

GAZİANTEP VETERANLAR TAKIMI KUPANIN SAHİBİ OLDU

 

Yarı final müsabakalarında rakiplerini yenerek finale çıkan Hatay Güneyler Veteranlar ile Gaziantep Veteranlar takımlarının karşı karşıya geldiği mücadele büyük çekişmeye sahne oldu. İlk yarıda dengenin bozulmadığı müsabakada ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanan Gaziantep ekibi mutlu sona ulaşarak kupada ipi göğüsleyen takım oldu.

 

TURNUVADA BAŞARI SAĞLAYAN TAKIMLARIN KUPALARI BAŞKAN SAVAŞ’TAN

 

Karşılaşmanın sonunda turnuvanın düzenlenmesinde büyük pay sahibi olan ve Hatay’ın ülke gündemine sportif faaliyetlerle gelmesine öncülük eden Başkan Savaş, turnuvada mücadele eden takımlara kupalarını takdim etti. Kupa töreninde konuşan Başkan Savaş, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak son yıllarda Hatay’a spor alanında büyük yatırımlar yaptık. Özellikle tesisleşme ve amatör branşlara yatırım yapma konusunda güçlü adımlar attık. Destekleriniz çerçevesinde geçen hafta pazartesi günü 158 amatör spor kulübüne 750 bin liralık yardımda bulunduk. Ayrıca HBB olarak sportif arenada başarılı bir grafik çizmeye devam ediyoruz. Sporcularımız Türkiye rekorları kırarak ülkemizi Balkan ve Avrupa şampiyonalarında başarıyla temsil ediyor. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı da tebrik ediyorum” ifadelerini kullanarak spor alanındaki atılımların devam edeceğini vurguladı.

 

KAPLAN: TURNUVANIN HATAY'DA DÜZENLENMESİNDE BAŞKAN SAVAŞ’IN EMEĞİ ÇOK BÜYÜK

 

Akdeniz Bölgesi Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Başkan Yardımcısı Mehmet Kaplan da turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Başkan Savaş’a teşekkürlerini ileterek, “Bu turnuvanın Hatay’da gerçekleşmesini sağlayan Başkan Savaş'a çok teşekkür ederim. Başkanımızın destekleri ve çalışmalarıyla Hatay, sportif  başarılarla anılmaya başladı” dedi.

Veteranlar Futbol Turnuvası Sona Erdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet