Skip Navigation Links

Barışın ve Kardeşliğin Simgesi Olmaya Devam Edeceğiz

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, şehrin kanaat önderleriyle bir arada olmaya büyük özen gösteriyor.

Barışın ve Kardeşliğin Simgesi Olmaya Devam Edeceğiz

Gündem   A+a-

Hatay’ın birlikte yaşam kültürünün zenginlik olduğu bilinciyle hemşehrilerinin hoşgörü temelindeki yaşam biçiminin her geçen gün biraz daha ileri taşınması amacıyla istişareler gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, şehrin kanaat önderleriyle bir arada olmaya büyük özen gösteriyor.

 

Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) Başkanı Nihat Yenmiş ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay’ın barış ve kardeşlik mozaiğine katkı sunarak tüm dünyaya örnek olan Başkan Savaş’ı 2 Nisan Cumartesi günü HBB İskenderun Binası’nda ziyaret etti.

 

BAŞKAN SAVAŞ: BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN SİMGESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Bir arada, kardeşçe ve hoşgörü temelinde yaşama kültürünün en iyi örneklerini sunan ve bu yapısıyla tüm dünyaya emsal olan Hatay, Başkan Savaş’ın sunduğu hizmetlerle, insan odaklı sosyal belediyecilik ve yaşam anlayışıyla yenilenerek gelişmeye devam ediyor.

 

Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak konuşan Başkan Savaş "Bu topraklarda yaşayan farklı kültürler zenginliğimizdir. Biz bu coğrafyada kardeşçe yaşamaktan çok mutluyuz. Hatay’ın barış ve kardeşlik mozaiği tüm dünyaya örnek olmalıdır” diyerek barışın, sevginin ve kardeşliğin simgesi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

YENMİŞ: BAŞKAN SAVAŞ'A SUNDUĞU ADİL HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

 

AKAD Başkanı Nihat Yenmiş ise, "Hiçbir siyasi ya da bölgesel ayrım yapmadan hizmetlerini tüm Hatay’da adil bir şekilde devam ettiren Başkan Savaş’a yaptıklarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet