Skip Navigation Links

Eğitim Gönüllüsü Başkan Savaş'a İGEV'den Teşekkür

Başkan Savaş, Hatay’ın aydınlık geleceği için çalışmalarını sürdürüyor

Eğitim Gönüllüsü Başkan Savaş'a İGEV'den Teşekkür

Gündem   A+a-

Hatay’ın ve ülkemizin aydınlık geleceğine eğitimle, bilimle, kültürle, sanatla, sporla katkıda bulunulması gerektiğini her fırsatta dile getiren ve bunun için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, eğitimci hemşehrileriyle bir araya geldi.

 

İGEV'DEN BAŞKAN SAVAŞ'A NEZAKET ZİYARETİ

 

İskenderun Güney Eğitim Vakfi (İGEV) Başkanı Şefik Duyar ve kurum yöneticileri ile buluşan Başkan Savaş, geleceğimizin teminatı olan çocuklar ile gençlerin eğitim ve öğretimine önem vererek Hatay’ın bilgi birikimi yüksek bir kent olması için çaba gösteriyor.

 

Başkan Savaş’a nezaket ziyaretinde bulunan İGEV'e mensup eğitimciler yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardılar.

 

BAŞKAN SAVAŞ: AYDIN BİREYLERİN YETİŞMESİ İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVLERİ YAPACAĞIZ

 

2 Nisan Cumartesi günü HBB İskenderun Hizmet Binası’nda konuklarını ağırlayan Başkan Savaş, “Şehrimizin ve ülkemizin bilimde, sanatta, kültürde, kısacası yaşamın her alanında ilerlemesinin en kolay yolu eğitimdir. Bizler de çocuklarımızın ve gençlerimizin aydın bireyler olarak yetişmesi için üstümüze düşen ne görev varsa seve seve yapmaktayız” ifadeleriyle eğitime verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

 

EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ BAŞKAN SAVAŞ'A İGEV'DEN TEŞEKKÜR

 

Ziyarette İGEV olarak eğitim konusunda yaptıkları çalışmalara değinen Şefik Duyar da, Hatay’ın eğitimine ve gelişimine sonsuz katkı sunan eğitim gönüllüsü Başkan Savaş’a teşekkür etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet