Skip Navigation Links

HSYK Üyesi Mehmet Durgun ATSİAD’ta..

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üyesi Mehmet Durgun, Hatay’ın en başarılı işadamlarından oluşan Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları

HSYK Üyesi Mehmet Durgun ATSİAD’ta..

Gündem   A+a-

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üyesi Mehmet Durgun, Hatay’ın en başarılı işadamlarından oluşan Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD)’ı ziyaret etti.

HSYK Üyesi Mehmet Durgun, ATSİAD’da sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Türkiye’de adaletin sağlam bir zemine oturması için verdikleri mücadeleye dikkat çeken Mehmet Durgun, ATSİAD yönetim kurulu üyelerine yakın zamanda herşeyin eskisinden çok daha güzel olacağı umudunu aktararak işdünyasının temsilcilerine moral verdi.

ATSİAD Başkanı Şekip Abacı ve yönetim kurulu üyeleriyle sıcak ve samimi bir atmosferde geçen sohbetten memnun kalan HSYK Üyesi Mehmet Durgun, İskenderun ve Hatay’a olan sevdasına dikkat çekti.

Geçmişte İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde Ticaret Mahkemesi Başkanlığı’nı da yapan HSYK Üyesi Mehmet Durgun’a işadamlarından gelen sorular da Ticaret Kanunu’nda yapılan değişiklikler ve iyileştirmeler üzerine oldu.

Romanya Fahri Konsolosu Faruk Rende, Hatay’ın huzur ve güven ortamının birinci adresi olduğunu kanıtlamak, yabancı yatırımcıların ilgisini Hatay’a çekmek amacıyla düşünce aşamasında olan projesini aktardı. Romanya’dan üst düzey yetkililer, sivil toplum kuruluşları ve işadamlarını Hatay’a davet etmek isteğini dile getiren Faruk Rende, Türkiye’nin en önemli ticaret merkezlerinden Hatay’ın potansiyelini duyurmak amacını ifade edince, İskenderun ve Hatay sevdasıyla tanınan HSYK Üyesi Mehmet Durgun’dan ve ATSİAD Yönetim Kurulu’ndan destek buldu.

Sorulan tüm soruları içtenlikle yanıtlayan HSYK Üyesi Mehmet Durgun, ATSİAD üyelerinin sıcak ve samimi ilgisinden memnun bir şekilde ayrıldı. 

 

atsiad-hsyk1.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet