Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol Belediyesi Güreşte Artık Bir Marka

Dörtyol Belediyesi Güreşçisi Alperen Küçük 100 kiloda Bölge Birincisi olarak göğsümüzü kabarttı.

Dörtyol Belediyesi Güreşte Artık Bir Marka

Dörtyol   A+a-

Mersin'de düzenlenen Yıldızlar Serbest Güreş Grup Müsabakalarında Dörtyol Belediyesi Güreşçisi Alperen Küçük 100 kiloda Bölge Birincisi olarak göğsümüzü kabarttı.

            Dörtyol Belediyesi güreşte bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, güreşe verdiği desteğin karşılığını alıyor. Dörtyol Belediyesi Güreşçisi olan Alperen Küçük geçtiğimiz ay Hatay Birincisi olarak tüm Dörtyol'u gururlandırmıştı. Geçtiğimiz hafta Mersin'de düzenlenen Yıldızlar Serbest Güreş Grup Müsabakalarında ve 22 İlden katılan 350 sporcu içerisinde 100 kiloda Bölge Birincisi olan Alperen Küçük bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Dörtyol Belediyesi Güreşçisi Alperen Küçük, kazandığı bu başarı ile Kahramanmaraş'ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

            Güreşçi Alperen Küçük'ü tebrik eden Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "Öncelikle Belediye sporcumuz olan Alperen Küçük'ü tebrik ediyorum. Geçtiğimiz ay Hatay Birincisi olarak bizleri onurlandırmıştı. Şimdi ise Bölge Birincisi olarak onurlandırdı. İnşallah Kahramanmaraş'ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında da iyi bir derece almasını bekliyoruz. Güreşte artık Türkiye Markası haline geldik. Yatırımlarımızın ve sporcularımıza verdiğimiz desteğin karşılığını alıyoruz. Tüm güreşçi sporcularımıza ve antrenörlerine bu başarılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar