Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB'nin Yol Çalışmaları Dur Durak Bilmiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), deforme olan asfalt yollarda yenileme yenileme çalışmalarını sürdürüyor

HBB'nin Yol Çalışmaları Dur Durak Bilmiyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kış mevsiminin etkisiyle eskiyen ve deforme olan asfalt yollarda yenileme ve gerekli olan bölgelerde bağlantı yollarını açma çalışmalarını kent genelinde özveriyle sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sorunlara çözüm odaklı insan öncelikli hizmetleri ön planda tutarak gerçekleştirilmesi için ön ayak olduğu projeler, hemşehrilerinin her anlamda refaha kavuşmasını ve kentin gelişmesini sağlıyor.

İSKENDERUN MODERNEVLER YOLU’NDA YENİLEME ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

HBB ekipleri bu kapsamda, İskenderun İiçesine bağlı Modernevler Mahallesi yolunun yenilenmesi için çalışma başlattı.

Şehit Astsubay Bekir Çelik Caddesi üzerinde yıllardır süren yol sorununa müdahale ederek asfalt yenileme hizmetleri gerçekleştiren HBB, Modernevler ile Yunus Emre mahalleleri arasında yaklaşık 300 metre uzunluğunda yol açarak asfalt yapımına başlandığını bildirdi.

BÖLGE HALKI YOL ÇALIŞMALARI SAYESİNDE ULAŞIMDA RAHATLAYACAK

Asfalt yolların eskimiş ve deforme olmuş halde kalmaması için mahalle sakinlerinden gelen talep ve şikâyetlere hizmetle karşılık veren HBB, İskenderun’da yapılan çalışmalar neticesinde mahalle sakinlerinin ve bölge halkının rahata kavuşacağını belirtti.

HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, yapımı süren asfalt yenileme çalışmasını ve açılacak olan yol güzergâhını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş