Skip Navigation Links

Antakya OSB 6.Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Antakya Organize Sanayi Bölgesi’nin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Mart 2016 Çarşamba günü Antakya Anemon Otel’de yapıldı.

Antakya OSB 6.Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Ekonomi   A+a-

Toplantıya Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Antakya Belediye Başkanı İsmail KİMYECİ, Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet ÇİNÇİN, Hatay Genç İş Adamları Derneği (HAGİAD) Başkanı Zekiye ÇANKAYA FAKIOĞLU, MHP Antakya İlçe Başkanı Adnan AKDAŞ, yatırımcılar ve misafirler katıldı.

Genel Kurul Divan Başkanlığını Volkan EKMEKÇİ, Divan Üyeliklerini Mehmet KAHRAMAN ve Bahri YEŞİLDAĞ yaptı.

                Genel Kurul açılış konuşmasını yapan Antakya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin KABAALİ, Antakya OSB’de doğalgazın 10 Nisan’da yatırımcılar tarafından kullanılmaya başlanacağını, yapımı tamamlanan “Biyolojik ve Kimyasal Atıksu Arıtma Tesisi”nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan deşarj izninin alındığını ve genişleme alanında bulunan hazineye ait mülkiyetlerin bir kısmının tapusunun alındığını, kalan kısmında bir ay içerisinde OSB’ye devrinin beklendiğini ifade etti. Bu yıl için gündemlerinde Antakya OSB’ye “Mesleki Eğitim Kompleksi” ve idari bina kazandırma çalışmaları olduğunu belirtti.

Genel Kurul’da Antakya Belediye Başkanı İsmail KİMYECİ de bir konuşma yaparak Antakya OSB’nin sağladığı istihdamlarla Hatay ekonomisine katkıda bulunduğunu ve Antakya Belediyesi olarak her zaman Antakya OSB’nin yanında olduklarını belirtti. İsmail KİMYECİ konuşmasında Antakya Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında konuklara bilgi verdi.

Genel Kurul’un tamamlanmasının ardından Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) yetkilileri tarafından yatırımcılara 2016 yılında sağlanacak olan hibe ve desteklerle ilgili bir sunum yapıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet