Skip Navigation Links

Çıkarılan Atıklar Şaşkınlık Yarattı

HATSU, sağanak yağışlardan dolayı meydana gelen ve ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na bildirilen tıkanmalara anında müdahale edildiğini bildirdi.

Çıkarılan Atıklar Şaşkınlık Yarattı

Gündem   A+a-

Kış ayları öncesinde kent genelinde kanal ve yağmursuyu hatlarında alınan tedbirler sayesinde bu kış büyük bir sorun ile karşılaşılmadığını belirten İdare, kentin muhtelif yerlerinde tıkanan yağmursuyu hatlarının temizlendiğini, su birikintilerinin anında tahliye edildiğini ve trafik akışının yağışlardan etkilenmeyecek şekilde devam ettiğini açıkladı.

 

İdare, Kırıkhan ilçesine bağlı Alsancak Mahallesi Lise Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde tıkanma meydana gelen yağmursuyu mazgalından çıkarılan plastik şişe, naylon poşet, sigara kutusu, karton gibi atıkların ekiplerin yanı sıra vatandaşlarda da şaşkınlık yarattığını bildirdi.

 

Genel Müdürlük, atılan çöplerin genellikle tıkanıklığa sebebiyet verdiğinin altını çizerek, çöp atma konusunda vatandaşların daha duyarlı ve dikkatli davranması konusunda uyarıda bulundu.

 

HATSU İdaresi ayrıca, Kanalizasyon Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin Bahçelievler Mahallesi Hastane Sokak’ta patlayan kanalizasyon patlağı yerine yeni hat döşediğini ve sorunu çözüme kavuşturduklarını açıkladı.

 

Mahalle sakinlerinin ve esnafın rahat nefes aldığı çalışmalarda 11 personelin görev yaptığı öğrenildi.  

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet