Skip Navigation Links

Su Temali Yeraltı Şehri; AHM Port City!

AHM Port City’nin, büyüleyici atmosferinde yaşam merkezinin sahip olduğu özellikleri anlatan AHM Port City ortaklarından Ali Tekten,

Su Temali Yeraltı Şehri; AHM Port City!

Gündem   A+a-

AHM Port City’nin, büyüleyici atmosferinde yaşam merkezinin sahip olduğu özellikleri anlatan AHM Port City ortaklarından Ali Tekten, göz alıcı eşsiz tasarımıyla yükselen rezidansı “Su temalı yeraltı şehri” olarak nitelendirdi. Tekten, “AHM’de yaşamanın başka bir güzelliği de ihtiyaçlarınızı karşılamak için sıklıkla dışarıya çıkmak zorunda kalmamanız. Her türlü imkanı içerisinde bulunduran yapılar, burada yaşamayı da inanılmaz derecede cazip hale getiriyor” dedi.

                                   

REZİDANSLAR BİRBİRİNE ‘TÜNELLE’ BAĞLI!

AHM Port City hızla yükseliyor. Yatırım planlanırken hiçbir masraftan kaçınılmıyor.

Maliyetin büyük bir bölümü yeraltına harcanıyor. Rezidansları birbirine bağlayan yeraltı tünelleri büyülüyor. Hatay’da başka örneği yok! Ayrıca, HATSU veya İskenderun Belediyesi’nin ileride yapacağı altyapı çalışmaları için de menfezler oluşturuldu. Sosyal donatıları, havuzları, çocuk oyun parkları, aquaparkı, alışveriş merkezleriyle, su kanallarıyla oldukça dikkat çeken AHM, yeraltı otoparklarındaki yüksek tavanı, büyük odaları ile oldukça kullanışlı tasarlanmış.

 

‘ÖNCELİĞİMİZ KONFOR!’

Büyük bir heyecanla AHM’deki çalışmaları anlatan başarılı işadamı Ali Tekten, “Her gecen yıl katlanarak artan nüfus, yaşadığımız toprakların zamanla bizlere yetmeyeceği anlamına geliyor. Bazı şehirler sürekli merkezi olarak büyürken, bu hakkını çoktan kullanmış büyük yerleşkelerse duruma farklı bir pencereden yaklaşıyor. Müstakil olup tek başına büyük bir alanı kaplayan ve sadece 1 ya da 2 aileye yuva olan evler yerine, daha kısıtlı alanda birçok aileye yer verecek rezidanslar ardı ardına yükseliyor. Bu devasa yapılar, sahip olduğu teknolojik özelliklerle insanları cezbediyor. Birçok birey, çift ve hatta aile, lüks bir şehir yaşamı deneyimine sahip olmak için bu tarz rezidanslara taşınıyor” dedi.

 

‘LÜKS OLANAKLARA SAHİP’

Tekten açıklamasında, “Çoğu zaman bu tarz yerler, yüzebileceğiniz ve egzersiz yapabileceğiniz; havuz, spor salonu gibi olanakları da sizlere sağlamaktadır. Bunların yanı sıra, rezidanslarda yaşamanın başka bir güzelliği de ihtiyaçlarınızı karşılamak için sıklıkla dışarıya çıkmak zorunda kalmamanız. Her türlü imkanı içerisinde bulunduran yapılar, burada yaşamayı da inanılmaz derecede cazip hale getiriyor. Bu binaların çoğunlukla zemin katlarında, restoranlar ya da hemen kapınızın dışında keyifle alışveriş yapabileceğiniz seçkin mağazalar bulunacak” diyerek, AHM sahip olduğu olanakları anlattı.

 

‘PROFESYONEL HİZMET’

Tekten açıklamasında, “Birçoğumuz evimizin güvenliği için alarm sistemleri, kameralar, ekstra kapılar gibi güvenlik sistemlerine ya da bir sitede yaşıyorsak; o sitenin güvenlik görevlisine harcamalar yaparız. Bizler ise burada 24 saat boyunca profesyonel bir hizmet sunacağız. Bu nedenle AHM Port City; evinize izninizi alarak insanların giriş yapmasına izin veren, paketlerinizi ya da eşyalarınızı taşımaya yardım eden ve gerektiğinde sizler için taksi çağıran, en önemlisi de günün her saati hizmet sunan kapı görevlileri bulunacak” diyerek konforun ve güvenlik olanaklarının birlikte yürütüleceğini açıkladı.

 

‘HIZLA YÜKSELİYOR’

Yapım çalışmaları hızla ilerleyen AHM Port City’de, günün 24 saatinde ekipler mesai yapıyor. AHM’yi “İskenderun’un gurur abidesi” olarak adlandıran Ali Tekten, “Altyapıya yoğun maliyet harcadık. İskenderun’a çok güzel bir eser bırakmaya çalışıyoruz. Bu konuda iddialıyız. Şimdiden ciddi bir talep var. Müşteriye birçok olanaklar sağlıyoruz” dedi. 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet