Skip Navigation Links

Uzman Doktor Doğan Erkal’a Anlamlı Veda

Dörtyol Devlet Hastanesinde 2011 yılından bu yana Genel Cerrah olarak hemşerilerimize hizmet veren Dr. Doğan Erkal Silifke Özel Olbamed Hastanesiyle

Uzman Doktor Doğan Erkal’a Anlamlı Veda

Gündem   A+a-

Dörtyol Devlet Hastanesinde 2011 yılından bu yana Genel Cerrah olarak hemşerilerimize hizmet veren Dr. Doğan Erkal Silifke Özel Olbamed Hastanesiyle antlaşma yaparak ilçemizden ayrıldı.

Genel Cerrah Dr. Doğan Erkal’ın ayrılışı sevenleri üzerken çalışma arkadaşları sevilen doktora bir veda gecesi tertipledi.

Dörtyol Fourway Otelde Hülya Özbolat Yılmaz tarafından tertiplenen veda gecesine Dörtyol Devlet Hastanesi çalışanlarının büyük kısmı ile Aile Sağlığı Merkezlerindeki çalışanlar katıldı.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden Genel Cerrah olarak mezun olan Uzman Doktor Doğan Erkal, kendisi gibi sağlıkçı olan Hemşire Burcu Erkal ile evli olup Toprak ve Emir adında iki çocuk babası.

Uzman Doktor Doğan Erkal şahsına tertiplenen gecede bir konuşma yaparak; “Dörtyol insanı oldukça sıcak, samimi ve cana yakın. Burada görev yaptığım 5 yıl boyunca tüm hastalarımla bir dostluk ilişkisi kurmuş olmak, beni bir kardeşleri, bir ağabeyleri, bir evlatları gibi kabullendiklerine şahit olmak meslek hayatımda unutamayacağım ayrıcalıklı bir yer oluşturmakta. Özelikle Hülya Özbolat Yılmaz kardeşime bu geceyi tertiplediği için teşekkür etmek istiyorum. Sizleri geride bırakmıyorum. Geleceğe yönelik kurduğumuz dostluğumuzda yan yana şehirlerde yine gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Siz sevgili gönül dostlarımı ve Milli Mücadelenin Şahlandığı Dörtyol’u asla unutmayacağım” dedi.

Gecede çalışma arkadaşları adına bir konuşma yapan Hülya Özbolat Yılmaz’da; “Hekimimizle bir ağabey kardeş ilişkisi içerisinde mesai yaptık. Pek az insana böylesine yürekli ve iyi bir insanla birlikte çalışmak nasip olmuştur. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

Gece kesilen pasta, yenilen yemekler, lezzetli bir sohbet ve canlı müzik eşliğinde devam etti.  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet