Skip Navigation Links

İskenderun'da BDP İlçe Binasına Ses Bombalı Saldırı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Barış ve Demokrasi Partisi ilçe binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından atılan ses bombası İskenderun'da paniğe se

Gündem   A+a-

  
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Barış ve Demokrasi Partisi ilçe binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından atılan ses bombası İskenderun'da paniğe sebep oldu.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Barış Ve Demokrasi Partisi ilçe binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından atılan ses bombası İskenderun'da paniğe sebep oldu.
Alınan bilgilere göre gece saat sıfır iki sıralarında Bdp İskenderun ilçe binasının bulunduğu apartmanın arka kısmına yaklaşan motosikletli bir kişi ses bombasını atarak hızla olay yerinden uzaklaştı. 24 Saat Bdpilçe binasının ulu cami caddesinde giriş kısmında polisler nokta görevi yaptıkları için bombayı arkadan atan şahıs kayıplara karıştı. Patlamanın şehir merkezinin hemen her noktasında duyulması İskenderun polisini ayağa kaldırdı. Emniyet Müdürü Cengiz Başar başta olmak üzere çok sayıda polis olay yerine geldi. Çevredeki vatandaşlar motosikletli bir kişinin patlamanın hemen ardından sanayi istikametine doğru kaçtığını söylediler. Olay yerinde detaylı inceleme yapan polis ses bombasına ait parçaları incelemek üzere topladı. Patlama sırasında Bdp teşkilatının bulunduğu binanın girişindeki dükkanların camları kırıldı. Polis olayın failini yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet