Skip Navigation Links

Böyle Kaza Görülmedi !!!

Dikkatsiz Şoför Kız Çocuğunu Böyle Ezdi !!!

Böyle Kaza Görülmedi !!!Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun’da dikkatsiz şoförün hatası küçük kızın hayatına mal oluyordu! İskenderun’da yolun ortasında oyun oynayan küçük kız çocuğu herşeyden habersiz bir şekilde aracın altında kaldı.

Sosyal medyada yayınlanan güvenlik kamerası görüntüsüne yansıyan kaza, akıllara durgunluk verdi. Resmi bir kuruma ait olduğu iddia edilen aracın şoförünün dikkatsizliği az kalsın küçük kız çocuğunun hayatına mal oluyordu.

Görüntülerde cadde kenarında oyun oynayan kız çocuğu bir ara yolun ortasında duran oyuncağına yöneliyor. Oyuncağıyla yolun ortasında oynamaya başlayan kız çocuğunun üzerine ise bir kamu kurumuna ait olduğu iddia edilen araç ilerliyor. Dikkatsiz olduğu her halinden belli şoförün kız çocuğunun aracın altına alması ve durumu son anda farketmesiyle birlikte çevreden vatandaşlar yetişiyor.

Vatandaşlardan biri şoförü dikkatsizliğinden dolayı darp ederken, diğer vatandaş araç altında kalan kız çocuğunu kurtarmaya çalışıyor.

Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran ve onlarca yorumla da vatandaşın tepkilerine neden olayla ilgili olarak yorumların bir tanesinde kız çocuğunun annesinin yorumu da yer aldı. Çocuğunun kazayı sıyrıklarla atlattığını belirten anne Nilgün Şimşek, çocuğunun neredeyse ölümüne neden olacak şoförün cezalandırılması yerine kendilerinin cezai müeyyide ile karşı karşıya kaldıklarını belirtirken, kazaya neden olan şoförün özrünün kabahatinden büyük bir şekilde şikayetçi olduğunu anlattı.

Böyle Kaza Görülmedi !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet