Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Afacanlar Kulübü Dörtyol'un Hizmetinde

Dörtyol'lu aileler rahat bir nefes alacak.

Afacanlar Kulübü Dörtyol'un Hizmetinde

Dörtyol   A+a-

Emekli Eğitimci Emel Çınar yılların bilgi ve birikimi ile gelini Zehra Çınar da eğitimini aldığı işletmeciliğin hakkını verecek bir işletmeye ortaklaşa imza atıyorlar.

            Emel Çınar ve Zehra Çınar Dörtyol’da 0-6 yaş arası kreş, anaokulu, yuva ve çocuk evi anlayışına yeni bir boyut katarak Numune Evler Mahallesi 26 Sokak’da Afacanlar adı altında bir çocuk kulübünü yakın zamanda hizmete açacaklar.

            Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından ruhsatlı olarak hemşerilerimize hizmet verecek olan Afacanlar Kulübü ilçenin önemli bir ihtiyacını da giderme amacı taşıyor.

            Emekli Eğitimci Emel Çınar yaptığı açıklamada okul öncesi eğitimin önemine değinerek; “Okul öncesi eğitimi tesadüflere bırakılmayacak kadar kıymetli ve önemli bir eğitimdir. Bugün atmış olduğunuz sağlam adımlar uzun bir yaşam yolculuğuna çıkan yavrunuza yarın güçlü bir temel olarak dönecektir. Afacanlar Kulübü profesyonel ve deneyimli kadromuzla, yeni dekorumuz ve özgün eğitim anlayışımızla bu keyifli yolculukta sizlerle beraber yürümeyi hedeflemektedir. Geleceğin mutlu, sağlıklı ve huzurlu, özgüveni yüksek, kendisiyle barışık, kaybolan değerlerimize sahip çıkan, topluma sorumluluk ve sevgi bağlarıyla kenetlenmiş, hayal dünyası geniş, bilim ve sanata ilgi duyan ve geliştiren, üretken, sorun çözme ve iletişim becerileri gelişmiş, kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmayan, doğayı ve yaşamı en güzel şekilde algılayan, duygusal zekası gelişmiş bireyler yetiştirmeyi sizlerden aldığımız inanç ve pozitif kazanımlarla gerçekleştirmek istiyoruz. Bu temel hedefleri gerçekleştirirken ayrıca yavrularımıza kulübümüzde Ritm, Sanatsal ve Yaratıcı Etkinlikler, Denge ve Hareket, Drama Etkinliği, Fen ve Doğa, Oyun Etkinliği, Seramik Etkinliği, Türkçe Dil Etkinlikleri ile Kültür Gezileri yaparak çocuklarımızın ruhsal ve bedensel gelişimlerini de sağlamayı amaçlıyoruz.” dedi.

            Saat 07:00 ila 18:00 arsında 0-6 yaş arası çocuklara Kreş, Yuva ve Gündüz Bakım evinden daha ileri bir anlayışla hizmet vereceklerini ifade eden Zehra Çınar’da yaptığı açıklamada; “Kreş, anaokulu, yuva ve çocuk evi ayrı ayrı kavramlar olup bunların içeriklerini birleştiren bir işletmeyi profesyonel anlamda ortaya koymaktayız. Bunun ile ilgili olarak gerekli tüm ruhsat ve izinlerimizi tamamladık. Ekipman ve donanımımızın tamamını Sağlık Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlıklarımızın standartlarında temin ettik. Afacanlar Kulübü sadece kreş, sadece anaokulu, sadece yuva ve sadece çocuk evi değildir. Burada çocuklarınızın doğum günü, diş günü, sünnet günü gibi çok özel ve istisna günlerini kutlama imkanınız olacak. Çocuklarınız kulübümüzde kendi belirleyecekleri konsept içerisinde parti organizasyonu yapacak. Sadece kurumdaki arkadaşlarını değil çevresindeki arkadaşlarını da davet edip ağırlayabilecek. Biz kulüp olarak onların belirleyeceği temaya uygun olarak hazırlayacağımız salonumuzda davetiyesinden sunulacak ikramlarına kadar her şeyi temin ederek aileye hiçbir zaman kaybı yaşatmayacağız. Ailelerimiz arasında kaynaşma ve dayanışmayı arttırmak amacıyla bahar ve yaz ayları boyunca bahçemizde kır kahvaltısı etkinlikleri tertipleyeceğiz.” dedi.

ÇOCUĞUNUZ ÖZEL GÜNLERİNİZDE GÜVENİLİR ELLERDE OLACAK

            Ailelerin özel gecelerinde çocuklarını emanet edebilecekleri güvenilir bir adres bulmakta zorlandıklarını da belirten Zehra Çınar; “Sevdiğiniz insanla mutlu bir yuva kurdunuz ve bu mutlu yuvaya yeni bebek katıldı. Modern dünyanın gerektirdiği gibi çalışıyorsunuz ya da evladınızın artık evden çıkıp dışarıda sosyalleşmesini ve eğitim almasını arzuluyorsunuz. İşte biz bu ihtiyacı Dörtyol’da karşılamak amacıyla yola çıktık. Bunun yanında metropollerde dahi ailelerin özel gün ve gecelerinde çocuklarını emanet edecekleri güvenilir bir adresin bulamıyor olması. Dörtyol ilçemizde ise çok daha net olarak gördüğümüz bir sıkıntı. Yılbaşı geceleri, evlilik yıl dönümleri, eş dost düğünlerinde çocuklarınızın gürültülü ortamlarda hırpalanmasını istemiyor, fakat onları emanet edebileceğiniz birini de bulamıyorsunuz. İşte Afacanlar Kulübü bir gün önceden haber vermeniz kaydı ile sizlere çocuğunuzun bakımını sağlayacak sıcak ve güvenli bir yuva ortamını sunmakta.” dedi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş