Skip Navigation Links

DASİFED'e Güçlü Yönetim ..

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu 26 Mart 2016 tarihinde DASİFED Merkezi’nde toplandı.

DASİFED'e Güçlü Yönetim ..

Ekonomi   A+a-

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu 26 Mart 2016 tarihinde DASİFED Merkezi’nde toplandı.

DASİFED Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2015 Cumartesi günü DASİFED Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel Kurul toplantısı Divan Kurulu seçimi ile başladı. Divan teşkili yönünde verilen önergenin kabulü ile başkanlığa Osmaniye Ticaret Odası Başkanı Murat Teke, başkan yardımcılığına Murat Fatin Bereketoğlu ve yazmanlığa Ufuk Ekenel seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar’ın açılış konuşmasıyla genel kurula geçildi.

 

Genel Kurul’da Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetleme Raporu ve Mali Rapor ayrı ayrı okunup müzakereye sunuldu, raporlar oy birliği ile kabul edildi. Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu oybirliği ile ibra edildi. Ardından yeni dönem Tahmini Bütçesi okunup müzakereye sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Tüzük değişikliğinin de yapıldığı Genel Kurul’da yönetim kurulu, denetleme ve disiplin kurulu seçimlerine geçildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu:


Yönetim Kurulu:

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, Yönetim Kurulu Başkanvekili Faruk Ekinci, Yönetim Kurulu Başkan Yard. Tahsin Kabaali, Yönetim Kurulu Başkan Yard. Şekip Abacı, Yönetim Kurulu Başkan Yard. Av. Nadir Urcun, Yönetim Kurulu Başkan Yard. Alparslan Yücel, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Müfit Tennioğlu, Yönetim Kurulu Saymanı Ali Bilir, Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Boncuk, Yönetim Kurulu Üyesi Züher Bulgurcu, Yönetim Kurulu Üyesi Halit Yağcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi, Adnan Ağır, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yıldırım.

               

Denetleme Kurulu:

Murat Hayzaran, Rasim Gümüş, Murat Fatin Bereketoğlu

               

Disiplin Kurulu:

Gülay Gül, Emir Aracı, Haşim Sağır

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet