Skip Navigation Links

İGEV'in Yaz'a Merhabası Böyle Coşkulu Olur..

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, eğitim gönüllülerini çeşitli münasebetlerle bir araya getirerek daha fazla öğrencinin üniversite bursundan yararlanması

Gündem   A+a-

 
 
İGEV’in Yaz’a Merhabası Böyle Coşkulu Olur..
İskenderun Güney Eğitim Vakfı, eğitim gönüllülerini çeşitli münasebetlerle bir araya getirerek daha fazla öğrencinin üniversite bursundan yararlanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Her yıl geleneksel olarak Karaağaç Halk Plajı’nda düzenlenen “Yaz’a Merhaba Şenliği eğitim gönüllülerinin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.
Yemek, el emeği göz nuru işlemeler ve hediyelik eşya standlarının yer aldığı ve herkesin gönlünce eğlendiği geleneksel Yaz’a Merhaba Şenliği’ne İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, CHP İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar, CHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor ve geçmiş dönem başkanları tam kadro katılarak eğitime destekte bulundular.
Çocuklara yönelik satranç, resim ve çuval yarışmaları ile büyüklerin geleneksel tavla turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı Dönem Başkanı Şefik Uyar, eğitim gönüllülerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken şöyle konuştu:
“İskenderun Güney Eğitim Vakfı üstlenmiş olduğu toplumsal sorumluluğun bilinci ile yaptığı etkinliklerden biri olan Yaza Merhaba Şenliğimizi her yıl yaptığımız gibi bu yıl da Haziran ayının ilk haftası gerçekleştirmiş bulunuyoruz.
Vakfımız bugün de gerek sosyal, gerek eğitsel, gerekse kültürel alanlarda aldığı sorumluluğu yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşamaktadır.
Cumhuriyeti yüce bir değer olarak gören İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın yegâne amacı Atatürkçü ve topluma faydalı gençlerin yetişmesine katkıda bulunmaktır.
Geleneksel Yaza Merhaba Şenliğimize reklam vererek katkıda bulunan iş adamlarımıza, burada çeşitli stantlar açarak katkı yapan firmalarımıza,
Bu mekânı kullanmamızı sağlayan ve olanaklarını esirgemeyen Karaağaç Belediye Başkanı Sayın Necmettin Acar ve belediye meclis üyeleri ile belediye çalışanlarına ve
katılım göstermenizden dolayı siz değerli konuklarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına sonsuz teşekkürlerimi sunar, hepinize iyi eğlenceler dilerim.”
 
 
 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet