Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Kanatsız Melekler” Resim Sergisi

Geliri İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ne bağışlanacak

“Kanatsız Melekler” Resim Sergisi

Kültür Sanat   A+a-

Ressam Pelin Özal Baki’nin, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yararına Prime Mall’da düzenlediği “Kanatsız Melekler” resim sergi ilgi gördü.

 

Serginin açılışını; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Av. Nalan Akkülah, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, Ressam Pelin Özal Baki ve dernek üyeleri ile konukların katılımıyla gerçekleşti.

 

Sergiden elde edilen geliri, çocuklarımıza yönelik projelerde kullanılmasına olanak tanıyan Ressam Pelin Özal Baki’ye teşekkür eden İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, serginin anlamlı bir amaca hizmet edeceğini belirterek katkısı olan herkese teşekkür etti. Sergiye ülke genelinden ressamların da tablolarıyla katılarak destek vermeleri gücümüze güç kattı. Sergiye destek veren ressamlarımıza, Ressam Pelin Özal Baki’ye, Mersin'den gelerek sergimize katılan konuklarımıza, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’a ve sergimize destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Sergi;  İskenderun Halk Eğitim Merkezi Resim Öğretmeni Fadıma Eren ve İskenderun Deniz Müzesi’nde yağlı boya resim kursuna atılan öğrencileri tarafından da ziyaret edildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş