Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Vatan Bölünmez

Mithatpaşa İlkokulu'ndan Örnek Duruş

Bu Vatan Bölünmez

Eğitim   A+a-

İskenderun Mithatpaşa İlkokulu, her yıl geleneksel olarak kutladığı birlik ve beraberlik yemeğinde son zamanlarda yaşanan terör olayları nedeniyle eğlencesini iptal etti, 10. Yıl Marşı'nın okunduğu salonda teröre karşı "Bu Vatan Bölünmez" mesajı verildi.  Okul Aile Birliği yönetiminin her yıl geleneksel hale getirdiği birlik ve beraberlik yemeği bu yıl İsa Taş Plaza'da Yükseliş Koleji ve Tek OKulları sponsorluğunda gerçekleşti. Son günlerde yaşanan terör olaylarını dikkate alan Mithatpaşa İlkokulu, bu etkinliklerinde eğlenceyi iptal ettiler.

Programın Sunuculuğunu yapan Tek Okulları Genel Koordinatörü Eren Özçelik, teröre sert bir dille tepki gösterip birlik ve beraberlik mesajı verdi. Özçelik; "bizim canımızı yakan o kansız hainler sanmasınlar ki biz onlar yüzünden bu eğlenceyi iptal ettik. Bizim bu eğlenceyi iptal etmemizde ki tek gaye bizlerin huzur ve refah içerisinde yaşamamız için hayatlarını seve seve feda eden şehitlerimize olan saygımızdan dolayı eğlencemizi iptal ettik. Şunu unutmasınlar birlik, beraberlik ve kardeşliğimize asla gölge düşüremeyecekler" dedi.

Vizyonlarının geleceği kuşatan lider insanları yetiştirmek olduğunu kaydeden Mithatpaşa İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Sevinç Sayıcı Üs, okul olarak dayanışma örneği sergilediklerini ifade edip örnek bir okul olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Üs, terör olaylarını da şiddetle kınayıp birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yaptığı konuşmasında 'gün kardeşlik günü, gün aynı bayrak altında toplanma günü' diyen Mithatpaşa İlkokulu Okul Müdürü Berivan Şahin Kuyubaşıoğlu'da, "ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. Vatanı için gözünü dahi kırpmadan canını ortaya koyan şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine sabır diliyorum. Üzerimize düşen görev sımsıkı kenetlenmektir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından salonda hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı söylendi ve teröre karşı "Bu Vatan Bölünmez" mesajı verildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar