Skip Navigation Links

Sevimli Dostları İçin Kermes Düzenlediler

Hayvanseverler, hbb ev sahipliğinde sevimli dostlarının bakımı için kermes düzenledi

Sevimli Dostları İçin Kermes DüzenledilerWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), insan odaklı sosyal belediyecilik hizmetleriyle 15 ilçede kapsamlı çalışmalar gerçekleştirmesinin yanı sıra, hayvan hakları bağlamındaki duyarlılığıyla da takdir topluyor.

 

HBB Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 26 Mart Cumartesi günü barınakta kalan yakın dostlarımızın bakımı için gelir toplamak amacıyla hayvanseverler tarafından düzenlenen kermes etkinliğine ev sahipliği yaptı.

 

HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NİN CANA YAKIN SAKİNLERİNE ANLAMLI DESTEK

 

Düzenlenen kermese HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, Mezbaha Veterinerlik Gıda Kontrol Şube Müdürü Ahmet Kilisli ve hayvanseverler katıldı. Kermeste el yapımı kolye, yüzük, bilezik, hayvan aksesuarları, bardakların yanı sıra barınağın sevimli sakinleri için mamalar satışa sunuldu.

 

Kentin dört bir yanından gelen vatandaşların akın ettiği kermes renkli görüntülere sahne olurken, hayvanseverler el yapımı ürünlerden satın alarak, minik dostlarının bakımına katkıda bulunmanın sevincini yaşadı.

 

KADIOĞLU: ŞEHİR MERKEZİNE MODERN BİR HAYVAN BARINAĞI KAZANDIRACAĞIZ

 

Düzenlenen anlamlı etkinlikte konuşan Kadıoğlu, “Yakın zamanda hayvanlarımıza anında müdahale edebilmek amacıyla hayvan ambulansımızı hizmete sunduk. Barınak çalışanlarımız amatör ruhla profesyonel işler başarıyorlar. Bunun yanında şehir merkezine modern bir hayvan barınağı kazandıracağız. Bugün burada gerçekleştirilen kermesten elde edilen gelirle hayvanlarımıza gıda yardımı yapılacak. Etkinlik sayesinde hem kendi aramızdaki iletişimi güçlendirdik hem de sevimli dostlarımıza katkı sağladık. Etkinliği organize eden herkese duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

HAYVANSEVERLERDEN HBB’NİN SUNDUĞU GENİŞ OLANAKLARA TEŞEKKÜR

 

Düzenledikleri kermes ile HBB Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde barındırılan hayvanlara gıda yardımı yapan hayvanseverler, merkezde bakım ve rehabilitasyon anlamında sağlanan olanaklardan ve özenli çalışmalardan dolayı HBB çalışanlarına teşekkür ettiler.

Sevimli Dostları İçin Kermes Düzenlediler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet