Skip Navigation Links

Başkan Toksoy Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, geçtiğimiz cumartesi günü sabah saatlerinde Numuneevler Mahallesinde her Cumartesi günü kurulan Pazar yerini

Başkan Toksoy Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Dörtyol  Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, geçtiğimiz cumartesi günü sabah saatlerinde Numuneevler Mahallesinde her Cumartesi günü kurulan Pazar yerini ve esnafları  ziyaret ederek pazarcı esnafının sıkıntı ve isteklerini dinledi.

Sabah saatlerinde Pazar yerini ziyaret eden Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, tezgahlarını satış yapmak için hazırlayan pazarcı esnaflarına hayırlı işler diyerek bol ve bereketli kazanlar temenni etti.

Numuneevler mahallesinde Cumartesi günleri kurulan ilçenin en büyük semt pazarını ziyareti sırasında Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, geçimlerini semt pazarcılığı yaparak sağlamaya çalışan bu kardeşlerimizin ürünlerini daha iyi pazarlayabilmeleri için aynı zamanda ilçe halkımıza sağlıklı, kaliteli ve hesaplı hizmet sunmalarını sağlama çabası içerisindeyiz dedi. Bu vesileyle pazarcı esnafı kardeşlerimizin belediye olarak bizlerden istek ve talepleri olup olmadıkları konusunda isteklerini sorduk diye belirtti.

Başkan Toksoy, pazarcı esnaflarını tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Semp pazarına gelen vatandaşlarla da sohbet eden  Başkan Yaşar Toksoy, istek ve taleplerini dinleyerek pazar yerindeki satıcılara hayırlı işler dileğinde bulundu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet