Skip Navigation Links

'Ekmek ve Huzur Bu Pakette Yok'

Hak ve Eşitlik Partisi İlçe Başkanı Melih Erozan, referandum ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erozan yaptığı yazılı açıklamalarında şu ifadelere yer

Gündem   A+a-

Hak ve Eşitlik Partisi İlçe Başkanı Melih Erozan, referandum ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erozan yaptığı yazılı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Anayasa mahkemesinin referandum paketinde yaptığı bir iki değişiklik halk nezdinde hiç bir şey ifade etmemektedir.
Ülkede dirlik ve düzen bırakmayan, insanlarımızı fakirleştirirken yedi sülalelerini ve yandaşlarını zenginleştiren, dış ülkeler nezdinde ulusal onurumuzu beş paralık eden hükümetteki partinin kendi çalıp kendisinin oynadığı ve referanduma götürdüğü paketi red ediyoruz.
Paketin içeriğine baktığımızda ülke insanımız için önemli iki değerin yani '' ekmek ve huzurun'' olmadığını, hâlbuki milletimizin ekmek ve huzura ihtiyacı olduğu bir dönemde yasaları kendi çıkarlarına göre düzenlemeyi amaç edinen, iktidarın yargıyı ele geçirme planına hayır diyoruz.
AKP'nin planladığı ve gündeme soktuğu bu anayasa referandum sürecinin sonunda evet çıkarsa, Türkiye’nin Türkiye olmaktan çıkacağı kesindir. Türk Milleti 12 Eylül tarihinde ya var olmaya devam edecek, ya da kendi oylarıyla yok edilmesini sağlayacaktır. Asıl olan millettir ve millet 12 Eylül tarihinde AKP'ye ilk tokadı atacaktır.
Bu vesile ile genel başkanımız Sayın Osman Pamukoğlu içerisinde İskenderun’un da olduğu ve 1 Ağustos tarihi itibari ile '' HAYIR '' mitinglerine başlayacak olup, ülkemiz genelindeki tüm teşkilatlarımız AKP'nin bu tuzağını halka anlatmak için gerekli propaganda çalışmalarına başlayacaktır.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet