Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Arsuz-İskenderun Trafiğini Rahatlatıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi,il genelinde trafiği rahatlatmak ve vatandaşlara çözüm odaklı hizmet anlayışıyla ürettiği projelerini uygulamayı sürdürüyo

HBB Arsuz-İskenderun Trafiğini RahatlatıyorWeb
TV

Arsuz   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın can ve mal güvenliğini önemseyerek kente ivme kazandıran hizmetleri sayesinde ulaşımda rahat bir nefes aldıran HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı, şehir içi trafik ve ulaşım sorunlarını çözme noktasında uygulamaya geçirdiği projeler kapsamında, Arsuz ve İskenderun ilçesi arasında bulunan yollarda genişletme ve yeni yol açma hizmetlerine başladı.

ÜRETİLEN HİZMETLERDE VE SUNULAN ÇALIŞMALARDA CAN VE MAL GÜVENLİĞİ ÖN PLANDA TUTULUYOR

HBB ekipleri, Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde bulunan Uğur Mumcu Caddesi ile Karaağaç yolunun kesiştiği noktada oluşan trafik kazalarını önlemek ve yol düzenini sağlamak amacıyla yeni yol açma çalışması başlattı.

Bölge halkının ve sürücülerin taleplerine kulak vererek çalışmalarını sürdüren ekipler, Uğur Mumcu Caddesi’nden Orta Yol Caddesi’ne direkt geçiş yol bağlantısını açmak suretiyle trafik sıkışıklığını önleyerek yol güzergâhını da yenilemiş olacak.

Başkan Savaş’ın talimatları doğrultusunda sunulan hizmetleri sahada inceleyen HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Karaağaç ile İskenderun arasındaki karayolunda başlatılan çalışmalarla yeni açılacak yolun bölge halkına ve araç sürücülerine hayırlı olması temennilerinde bulundu.

 

 

 

HBB Arsuz-İskenderun Trafiğini Rahatlatıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş