Skip Navigation Links

Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi Çıtayı Yükseltti ..

Hatay’ın Arsuz ilçesinde faaliyet gösteren Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi,önemli günlerde düzenlediği etkinliklerdeki başarılarıyla da göz dolduruyor.

Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi Çıtayı Yükseltti ..

Eğitim   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesinde faaliyet gösteren Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi, eğitim-öğretimdeki başarısının yanısıra, önemli günlerde düzenlediği etkinliklerdeki başarılarıyla da göz dolduruyor.

Arsuz’da faaliyet gösteren Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı programlar büyük beğeni topluyor.

Okul, veli ve öğrenci arasındaki duygusal bağın en bariz şekilde hissedildiği Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi’nde, hem etkinliklerde hem de eğitim-öğretimde elde edilen başarının arkasındaki en önemli nedeninin ise öğrencilerin öğretmenleri ve okul idaresiyle aralarında oluşan güçlü bağın olduğu biliniyor.

Okul Müdürü Hülya Peköz’ün atanmasının ardından büyük bir değişim, gelişim ve vizyoner bir yaklaşımla büyük beğeni toplayan Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi, “Çanakkale Zaferi’nin 101’inci Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü” ve okul aile birliğinin düzenlediği dayanışma gecesinde güçlü bağı ortaya koydu.

Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başta olmak üzere ilçe protokolü ve bölge halkının beğenisi ve takdirini kazanan Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi’nde en büyük hedef ise üniversitelerde en iyi bölümlere en fazla öğrenciyle başarılı bir performans ortaya koymak.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet