Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belediye’nin Ciddi Bir İcraat Yaptığını Göremiyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gurubu, İskenderun Belediyesi’nin geride kalan 2 yıllık icraatlarını değerlendirdi.

Belediye’nin Ciddi Bir İcraat Yaptığını GöremiyoruzWeb
TV

Politika   A+a-

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nden sonra belediye meclisinde muhalefet görevi üstlenen MHP’nin dün İskele kafede düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına partinin ilçe Başkanı Turan Bozkurt, Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Dt. Emir Selim Yazar ve diğer meclis üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Emel Sönmez katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “3. Yıldönümüne giren belediye yönetiminin geride kalan sürede gözle görülür ciddi bir icraat yapmadığını üzülerek belirtmek isteriz. Bizim için İskenderun’un ve halkının hizmet almasıdır. Ancak gelinen noktada lafla siyaset yapan bir yerel iktidar  anlayışının hakim olduğunu görüyoruz. Feyezan kanalını hükümet, sahil camiini hayırsever yaparken kendilerine mal etmelerini tabiî ki eleştiririz.  Seçim sözlerinin takipçisi olmak bizim görevimizdir. Bu görevimizi yerine getirmeye ve halkımızın her kuruş hakkını korumaya MHP olarak devam edeceğiz.”

Dedi.

Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Dt. Emir Selim Yazar da yaptığı konuşmada “Bizim kişilerle bir polemiğe girme amacımız yoktur. Tek hedefimiz İskenderun menfaatlerine öncelik verilmesidir. Muhalefet görevimizi belediye meclis çatısı altında yaparken kentin kazanımlarına her zaman destek vermekle birlikte meclis oturumlarının canlı yayınlanması, engelliler biriminin faaliyete geçirilmesi, Mete Aslan isminin yeniden bulvara kazandırılması gibi konuların takipçisiyiz. Bulvar ismini değiştirirken Tayfur Sökmen’den tamamiyle vazgeçilmesi gibi bir durum sözkonusu değildir. Çünkü bulvarın uzantısı olan cadde zaten Tayfur Sökmen ismiyle anılmaktadır.” Diyerek basın temsilcilerinden gelecek sorulara söz hakkı verdi.

Bu soruları yanıtlarken meclis üyelerinden Osman Çolak, Denizciler’de nüfus dairesi şubesinin hizmete girmesi, ihtiyacı duyulan sokak ve caddelere asfalt yapılması MHP olarak bizim çabalarımızla gerçekleşmiştir” diye konuştu.

Meclis Üyesi İbrahim Yavuz ise sosyal medya ağırlıklı muhalefet yapıldığı eleştirilerine karşılık verdiği yanıtta, “Biz bütün iddialarımızı önce mecliste dile getiriyoruz. Çözüm noktasında söz almamıza rağmen yerine getirilmeyince sosyal medya yoluyla paylaşıyoruz. Yeri geldiği zaman basınla paylaşıyoruz. O da olmazsa gerekirse duvarlara yazarak kentin beklenitlerinin yerine getirilmesini sağlamaya çalışacağız. İhalelerde ve bir takım işlerde sıkıntıların olduğunu biliyoruz. Bazılarını zaten yargıya taşımış durumdayız. Denetleme komisyonuna taşınacak olan ve herkesin çok şaşıracağı bu yanlışları kamuoyu ile önümüzdeki süreçte paylaşacağız” diyerek basının desteğini beklediklerini ifade etti.

Belediye’nin Ciddi Bir İcraat Yaptığını Göremiyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar