Skip Navigation Links

5 Su Pompası Onarıldı?

İskenderun'da cumartesi günü akşam saatlerinde şehir elektrik şebekesindeki ani voltaj düşüklüğü, sık kesilen ve geri gelen elektrik nedeniyle belediy

Gündem   A+a-

50807694484.jpg" />

İskenderun’da cumartesi günü akşam saatlerinde şehir elektrik şebekesindeki ani voltaj düşüklüğü, sık kesilen ve geri gelen elektrik nedeniyle belediyenin yanarak devre dışı kalan beş ana kuyu su pompasından dördü onarılarak devreye alındı.
İskenderun Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, su pompalarındaki hasar sonrası dört su pompasının tamir ve onarımını gerçekleştirip, montaj çalışmasını gerçekleştirirken, bir pompanın kullanılmaz hale geldiğini bildirdi.
Ani düşen voltaj sonucunda 3’ü Pınarbaşı kuyusu nda olmak üzere Akbağlar ve Numune terfi istasyonundaki toplam 5 adet pompa devre dışı kaldı. Pompaların onarımı gerçekleştirilirken, Pazar günü kesilen elektrik kesintisi şehir şebekesine su gönderilemedi.
Söküm, onarım ve montaj çalışmalarını yerinde inceleyen Su İşleri Müdürü Garip Sönmez “Şehrimiz genelinde sık sık kesilen elektrik sonucu pompalarımızı kullanılmaz hale getirmiştir. Dün bu arıza dünde vardı bugünde gerçekleşti, tabiî ki bunun sonucunda şehrimizin belirli noktalarına su verilemedi, özellikle Mustafa Kemal, Gürsel, Meydan, Numune mahalleri ile şehir merkezinde su sıkıntısı yaşanmıştır. Ekiplerimiz sabaha kadar su pompalarını çalıştırmak için çaba harcadı ve gördüğünüz gibi şu an pompalar çalışmaya başladı” şeklinde konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet