Skip Navigation Links

Bölge Halkı 27-29 Mart’a Hazırlanıyor ..

Papatya Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Arsuz Kale'ye yapılması planlanan termik santralin ÇED sürecinin halkı bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Bölge Halkı 27-29 Mart’a Hazırlanıyor ..

Gündem   A+a-

Termikçiler Arsuz’da Toplantı Düzenleyecekmiş !!!

Geçtiğimiz hafta  8. Gün Haber Web Tv Sahibi ve Yazıişleri Müdürü Gökhan Gökpınar tarafından gündeme getirilen, Hatay’ın Arsuz ilçesi Kale Mahallesi’ne yapılması planlanan termik santralin halkı bilgilendirme toplantısı 29 Mart 2016 Salı günü saat 14.30’da Konacık Mahallesi meydanında yapılacak.

Papatya Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Arsuz Kale Mahallesi’ne yapılması planlanan termik santralin ÇED sürecinin halkı bilinçlendirme toplantısı düzenlenecek.

Onlarca sivil toplum kuruluşunun eylem yapacağı öğrenilen ÇED süreci toplantısı için hazırlıklar da aralıksız devam ediyor.

Termik santral yapılmasına engel olmak için tüm doğa dostlarını davet eden sivil toplum kuruluşları, 29 Mart Salı günü Konacık Mahallesi meydanına en yüksek oranda katılım için çalışmalarını sürdürüyor.

Doğacılar da Dur Diyecek !!

Geçtiğimiz hafta  8. Gün Haber Web Tv Sahibi ve Yazı işleri Müdürü Gökhan Gökpınar tarafından gündeme getirilen, Hatay’ın Arsuz ilçesi Kale Mahallesi’ne yapılması planlanan termik santralin yapılmasına engel olmak için geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Hatay Doğa Sporları, İskenderun Çevre Koruma Derneği ve bölgedeki diğer doğa kulüpleri, ortak bir yazılı açıklama yaptı.

Termik Santral projesine dur demek için, çocuklara daha yaşanabilir bir gelecek bırakmak ve doğanın ağacıyla, deniziyle, şelalesiyle, börtü böceği ile yaşamasını sağlayabilmek amacıyla 27 Mart’ta Arsuz Kale Mahallesinde “Doğa Ananın Çocuklara İhtiyacı Var !! başlığıyla toplanacak olan Çevreciler, Samandağ’dan Erzin’e, İskenderun'dan Mersin'e, Adana'dan Arsuz'a toplumun tüm örgütlü kesimlerinin ve halkın katılımlarını beklediklerini açıkladı.  

 

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet