Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Minik Öğrencilerden Örnek Destek..

Payas Çağlalık İlkokulu öğrencilerinden örnek destek.

Minik Öğrencilerden Örnek Destek..

Payas   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin(HBB) sosyal belediyecilik ilkesi çerçevesinde “Üreten ve Paylaşan Toplum” olma yolundaki en önemli projelerinden biri olan ve il genelinde faaliyet gösteren Sosyal Marketler, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra eğitim kurumlarına da yardım eli uzatarak katkılar sunuyor.

Faaliyete girdiği günden itibaren ihtiyaç sahibi vatandaşların giyim, ayakkabı ve daha birçok ihtiyacını karşılayan HBB Sosyal Marketlerin Payas Şubesi’ne Çağlalık İlkokulu öğrencileri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla destek verildi.

MİNİK ÖĞRENCİLERİN BÜYÜK YÜREKLİ YARDIMLARI, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SOSYAL MARKETLER ELİYLE ULAŞACAK

İçerisinde çocuk kıyafetlerinin bulunduğu kolileri kendi elleri ile Payas Sosyal Market çalışanlarına teslim eden öğrenciler, maddi imkânsızlıklar sebebi ile giyim ihtiyaçlarını karşılayamayan çocuklara yardım etmenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşadılar.

OKUL MÜDÜRÜ KARAGÖZ’DEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Öğrencilerin gerçekleştirdiği yardımlarla ilgili olarak açıklama yapan Çağlalık İlkokulu Müdürü Hüseyin Karagöz, sosyal marketlerin amaçlarının çok kutsal olduğunu belirtti ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yardım ile desteklerini hemşehrilerine her zaman sunduğunu ifade ederek teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar