Skip Navigation Links

'Bizler Bölünmeye İzin Vermeyeceğiz'

Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Melih Sürmeli, Türk halkının kurtuluş savaşında emperyalistçilere karşı mücadele veren tek devlet olduğunu söyledi.

Gündem   A+a-

 
Sürmeli, “Dünyada emperyalistlere karşı kurtuluş mücadelesi veren tek devletiz”
 
 
Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Melih Sürmeli, Türk halkının kurtuluş savaşında emperyalistçilere karşı mücadele veren tek devlet olduğunu söyledi.
Bağımsız Milletvekili Adayı Sürmeli, Anıt Alanı önünde yaptığı açıklamasında, Türkiye Cumhuriyeti Kurtuluş savaşımızı başlatmanın ve kurtuluşun 92. ci yılını kutluyoruz.
Türk ulusu 0 yıllarda vatanı işgalden kurtarmak için gerekli örgütlenmeyi yaptı. O dönemde yıkılmış bir Osmanlı İmparatorluğu, bitap düşmüş bir halk, silahları toplanmış bir ordu vardı. O kadar kötü şartlardan hiç korkmadan yılmadan, ülkenin bağımsızlığına kadar devam eden bu gün hala dimdik ayakta duran cumhuriyeti kurduk” dedi. Dünyada emperyalistilere karşı kurtuluş savaşı veren bir ulusun evlatlarıyız ve bu kurtuluşun baş komutanı Mustafa Kemal Atatürk’tür. Diyen milletvekili adayı Sürmeli sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’de bazı gruplar maalesef artık bölünmeyi savunuyor ancak bizler bölünmeye izin vermeyeceğiz. Biz Cumhuriyet güç birliği bağımsız adayları ülkemizin bütünlüğü, birliği, dirliği için aday olduk bir araya geldik. Biz burada yaşadığımız müddetçe Bölünmeye izin vermeyeceğiz. Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması için gerekirse canımızı vereceğiz. Bu ülke kolay kazanılmadı, kimseye de teslim etmeye niyetimiz yok. Biz Mustafa kemalin askerleriyiz. Biz Samsun’a çıkan Türk halkının evlatlarıyız.Bu gün yeniden Samsuna çıkacağız ve yeniden Meclise gireceğiz. Atatürk’ün sesini ve kuvay-ı milliye ruhunu mecliste yaşatacağız ve bütün Atatürkçülerin de bize destek vermelerini bekliyorum.”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet