Skip Navigation Links

Hassa Kaymakamı Başıbüyük'e Veda Yemeği

Hassa Kaymakamı Harun BAŞIBÜYÜK'ün Diyarbakır Bismil Kaymakamlığına atanması nedeniyle onuruna veda yemeği verildi.

Gündem   A+a-

Hassa%20kaymakam%20veda%20yeme%C4%9Fi%20BB.jpg" />
 
Hassa Kaymakamı Harun Başıbüyü’e Veda Yemeği
Hassa Kaymakamı Harun BAŞIBÜYÜK’ün Diyarbakır Bismil Kaymakamlığına atanması nedeniyle onuruna veda yemeği verildi.
Hassa Akbez Beldesinde verilen veda yemeğine, Hassa Kaymakamı Harun Başıbüyük, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Garnizon Komutanı, Binbaşı Y. Levent Güler, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gürhan Kabakçı, Emniyet Amiri Ali Çolak, Cumhuriyet Savcısı Huzeyfe Yücedağ, Sulh Ceza Hakimi Özkan İpiv, Osmaniye İli Savcıları, Hassa Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Yakup Hameş, Belde Belediye Başkanları, kurum amirleri ve muhtarlar da katıldı.
 
Hassa Kaymakamı Harun Başıbüyük onuruna verilen veda yemeğinde yaptığı konuşmada: “Hassa ‘da ki iki yıllık görev sürem içerisinde halkla devleti kaynaştırmaya çalıştım ve bunu başardığıma inanıyorum. Halkıyla barışık bir yönetim her zaman başarılı olmuştur. Hassa, sosyal, kültürel ve eğitim yönünden belli bir seviyeye gelmiştir. Köylerimizin yol ve su sorunlarının giderildi, çocuk oyun sahaları, taziye çadırları ve mezarlıklara yapılan taziye alanları ile köylerimize faklı bir boyut kazandırdık. Hassa’nın has insanlarıyla çalışmak benim için bir şerefti” dedi. Kaymakam Başıbüyük daha sonra şair, N.Fazıl Kısakürek’in “Zindandan Mehmet’e Mektup” şiirinden bir dizi paylaşırken, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Biz de, Hassa’ya bir kaç karanfil bırakmışız” dedi.
Ardından Hassa Belediye Başkanı Mehmet KARATAŞ ve Hassa Meslek Yüksekokulu Müdürü, Yrd. Doç. Yakup Hameş, Hassa’ya hizmetlerinden dolayı birer plaket verdiler. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet