Skip Navigation Links

Başkan Nehir'den Emekli Personele Plaket

Samandağ Belediyesi yeni emekli olan personele yönelik Deniz sitesinde bulunan Dervişan tesislerinde toplantı düzenledi.

Başkan Nehir'den Emekli Personele Plaket

Gündem   A+a-

Samandağ Belediyesi yeni emekli olan personele yönelik Deniz sitesinde  bulunan Dervişan tesislerinde toplantı düzenledi. Toplantıya Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Samandağ CHP ilçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yıldız, Mehmet Ali Kamacı, Belediye birim müdürleri katıldı.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir : Bizler yeni emekli olan personele yönelik böylesi bir etkinliği geleneksel hale getirmek istiyoruz. Emeklilik yaşlanmak anlamına gelmemektedir. Sağlığımız ve moralimiz elveriyorsa biriktirdiğimiz deneyimlerle bir çok farklı iş alanında çalışabiliriz. Bu çerçevede sizlerin emekli olarak gösterdiği özveri yeni-genç eğitimli kardeşlerimizin istihdam edilmesine katkı sunacaktır.  Uzun yıllar boyunca göstermiş olduğunuz  emeklerden ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.” dedi. Başkan Nehir , emekli olan personellere plaket takdim etti. Emekli olan personelin yanı sıra başka bir kuruma geçiş yapan İmar Ve Şehircilik Eski müdürü Nevfel Yanaray’a  Plaket takdim edildi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet