Skip Navigation Links

Minik Sanatseverler Keloğlan'ı Çok Sevdi

HBB Şehir Tiyatrosu ortaya koyduğu faaliyetlerle büyük beğeni topluyor

Minik Sanatseverler Keloğlan'ı Çok Sevdi

Kültür Sanat   A+a-

Sosyal ve kültürel aktivitelerin il geneline yayılmasını sağlayarak, sanat duyarlılığı yüksek bir kent oluşturan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde kurulan HBB Şehir Tiyatrosu, sahnelediği çocuk ve yetişkin oyunları ile büyük beğeni topluyor.

MİNİK SANATSEVERLER, KELOĞLAN KUKLA OYUNUNU ÇOK SEVDİ

 

Geleceğimiz olan çocuklara sanat sevgisi aşılamayı görev edinen ve bu anlamda ortaya koyduğu çalışmalarla büyük beğeni toplayan HBB Şehir Tiyatrosu, Gayem Anaokulu, Mehmet Akar Anaokulu, Latife Hanım Anaokulu ve Beyazdünya Özel Kreşi öğrencilerini 17 Mart Perşembe günü bünyesindeki oyun salonunda misafir etti.

Bugüne kadar birçok oyunu miniklerin beğenisine sunan HBB Şehir Tiyatrosu, geleneksel kültürümüzün bir parçası olan kukla gösterisiyle çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Keloğlan’ın gün içerisinde karşısına çıkan hayvanlar ile diyalogunun çeşitli figürler eşliğinde eğlenceli bir dille anlatıldığı kukla oyunu, aynı zamanda çocuklara hayvan sevgisi aşılayarak, duyarlı bireyler olarak yetişmeleri bağlamında tembihlerde bulundu.

BAŞKAN SAVAŞ’IN SANAT DUYARLILIĞI, ÇOCUKLARIN MUTLULUK KAYNAĞI

Oyunun bitmesi sonrasında minikler büyük beğeni ile izledikleri kukla oyunu kahramanları ile hatıra fotoğrafı çektirmenin mutluluğunu yaşadı. HBB Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından balonlarla buluşturulan miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi.

HBB Şehir Tiyatrosu yetkilileri, her Perşembe saat 10.00 ile 14.00’da oyun salonunda minikleri misafir etmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet