Skip Navigation Links

40 Yaş ve Üstü Sporseverlere Futbol Turnuvası

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 32.düzenlenecek olan Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın bu yıl tüm ilçelerin katılımıyla

40 Yaş ve Üstü Sporseverlere Futbol TurnuvasıWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 32.düzenlenecek olan Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın bu yıl tüm ilçelerin katılımıyla gerçekleşeceği ifade edildi.

İskenderun Komitesi Başkanı Ahmet Keskin, konuyla ilgili olarak İGC’de bir basın toplantısı düzenledi. Keskin, turnuvanın temel amacının insanları spora yöneltmek olduğunu belirtti. Takımlarda oynayacak futbolcuların 40 yaş üstü olması gerektiğine dikkati çeken Keskin, şunları söyledi: 

“Hatay’ın Anavatan’a katılışının 77.yıldönümü münasebetiyle Hatay Büyükşehir bünyesinde düzenlenecek olan Erhan Aksay Futbol turnuvası’na belirli yaşa gelmiş, iş hayatı nedeniyle spor yapmaya vakit bulamayan vatandaşlarımızı spor alanlarına çekmeyi istiyoruz. Bu nedenle turnuvayı kurum, kuruluş, dernek ve odalarımızın kapsamlı katılımıyla gerçekleştirmek istiyoruz.
Sporun, dostluğun ve paylaşımın pekişmesinde en önemli unsurlardan biri olduğu gözönünde bulundurularak , Medeniyetlerin Başkenti Hatay’ımızda bu yıl organize edilecek olan bu turnuvamıza tüm sporseverlerin katılımıyla daha renkli geçeceği düşünülmüş olup, destek verecek herkese şimdiden teşekkür ediyoruz.”
Keskin, İskenderun’dan yapılacak başvurular için son tarihin 1 Nisan 2016 olduğunu da belirterek, turnuva maçlarının Mayıs ayında İskenderun Stadı yan sahasında yapılacağını ifade etti.
İskenderun Komitesi üyesi ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik de açıklamasında, her takımın kendi malzemelerini temin edeceğini, takım sayısına göre düzenlemelerin gerçekleşeceğini ve İskenderun’da turnuva ayağının başarıyla gerçekleşeceğine inandığını söyledi. 
Başvuru formlarının HATSU binasından ya da Hatay Büyükşehir internet sitesinden temin edilebileceği de belirtildi.

40 Yaş ve Üstü Sporseverlere Futbol Turnuvası videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet