Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'da Cinayet İddiası Mezar Açtırdı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, 19 yaşında intihar ettiği bilinen 1 çocuk annesi Emine Çetin’in öldürüldüğü iddiası üzerine 17 yıl sonra mezarı açıldı.

İskenderun'da Cinayet İddiası Mezar Açtırdı

Gündem   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, 19 yaşında intihar ettiği bilinen 1 çocuk annesi Emine Çetin’in öldürüldüğü iddiası üzerine 17 yıl sonra mezarı açıldı. Genç kadının mezardan çıkartılan kemikleri ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye gönderildi.


Alınan bilgilere göre, ilçeye bağlı Suçıkağı Mahallesi’nde bundan 17 yıl önce yaşanan olayda, Çetin ailesinin tek kızı olan Emine Çetin (19), intihar ederek yaşamına son vermişti. Yaptığı 3 evliliğin ardından psikolojik nedenlerle av tüfeğiyle intihar ettiği bilinen Emine Çetin’in namus cinayetine kurban gittiği iddiası İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı’nı harekete geçirdi.
Emine Çetin’in faili meçhul olan dosyası İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından takibe alınırken, aile bireyleri ifadeleri alınmak üzere karakola getirildiler. Verilen ifadelerin çelişkili olduğu kanısına varan jandarma, savcılık kararı ile 19 yaşındaki Emine Çetin’in mezarını açtırdı.


Sabah erken saatlerde Çetin ailesinin kapısını çalan savcı ve jandarma ekipleri yanlarına aldıkları aile bireyleri ile mahallede bulunan mezarlığa gittiler.


17 yıl sonra kazma ve kürek vurulan mezardan Emine Çetin’e ait kemikler çıkartıldı.


Mezarın kazıldığı esnada savcının "Kızınız neden intihar etti" sorusuna "Onu nereye göndersem, baba ne yapacağım diyordu" diyen baba Mehmet Ali Çetin (84), yine savcının "Sizin babanızla, kızının dedesiyle arası nasıldı" sorusuna "O yaşlıydı. ne kadar ağladı bunu bilseniz" cevabını verdi.


Baba Çetin ve oğlu Hurşit Çetin’in mezarın açılmasına tepki göstermeleri dikkat çekerken, genç kadının mezardan çıkartılan kemikleri otopsi yapılmak üzere İstanbul’a gönderildi.


17 yıl önce hayatını kaybeden Emine Çetin’in bir çocuğu olduğu, çocuğuna da ailesinin baktığı öğrenildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş