Skip Navigation Links

Hedefimiz Eğitimde Zirveye Ulaşmak..

İSTE Rektörü Prof.Dr.Türkay Dereli, İGC'yi ziyaret etti

Hedefimiz Eğitimde Zirveye Ulaşmak..

Gündem   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli, İGC’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Dereli, yeni kurulan İSTE’nin tüm eksiklerinin giderilmesi için gece-gündüz çalıştıklarını söyledi.

İSTE’nin logosuyla ilgili görüşlerini açıklayan Prof.Dr.Dereli, "Bizi anlattığına inandığımız logomuzun ileride ödül alacağını da düşünüyoruz. “

İSTE Rektörü Prof.Dr.Dereli, İSTE’nin henüz yeni kurulduğunu ancak iyi bir gelişme gösterdiğini belirterek, “öğrencilerimizle yaptığımız anketlerden, onların taleplerini, isteklerini öğreniyoruz. Fiziki eksiklerimizi gidermek için çabalıyoruz. Ancak şu bilinsin ki, fiziki eksiklerimiz ne olursa olsun bizim hedefimiz eğitimde çok iyi duruma ulaşmak. Bu konuda doğruları yapmak için çalışıyoruz.”dedi.

“Teknik Üniversite olarak ilk mezunlarımızı 2019 yılında vermiş olacağız. “ diyen Prof.Dr.Dereli, önümüzdeki süreçte önemli projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını da ifade etti.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da, basın mensupları olarak kentin adını taşıyan Üniversite’ye her konuda destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Cıncık, Prof.Dr.Türkay Dereli’yi, Pazar günü Gazeteciler Konfederasyonu toplantısına da davet etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet