Skip Navigation Links

'Teröre Karşı Tek Ses Olalım”

GÜÇSİAD Hatay İl Başkanı Sabahattin Uygun’dan STK’lara Birlik Çağrısı, 'Teröre Karşı Tek Ses Olalım”

'Teröre Karşı Tek Ses Olalım”

Gündem   A+a-

Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısı sonrasında Güçlü Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜÇSİAD) Hatay İl Başkanı Sabahattin Uygun, bütün sivil toplum kuruluşlarını teröre karşı birlik olmaya davet etti.

 

Sabahattin Uygun, gerçekleştirilen bu son saldırıyı Türkiye’nin birlik ve beraberliğine atılmış bir bomba olarak nitelendirerek şiddetle kınıyoruz’ dedi. GÜÇSİAD Hatay İl Başkanı,birlik ve beraberliğimizi bozmaya, vatandaşlarımızın huzurunu kaçırmaya yönelik terör saldırılarıyla zor günlerden geçtiğimize ancak bu saldırıların amacına ulaşamayacağına dikkat çekti.
 

Bu hain saldırıların vatandaşlarımızın demokrasi ve huzur iradesini kırmaması gerektiğini ifade eden Uygun; “Bu güzel ülkemizin üzerinde yaşanan hain oyunlar karşısında ortak bir dil ve iradeyle karşı duruş sergilemeliyiz. Bütün sivil toplum kuruluşları olarak hep beraber toplu bir sesle terörü kınamamız gerekiyor. GÜÇSİAD olarak buradan tüm sivil toplum kuruluşlarına birlik çağrısında bulunuyoruz. Gelin hep birlikte birlik ve beraberliğimize atılmış bu bombalara karşı tek ses olalım” diye konuştu.
 

Saldırının faillerinin bir an önce bulunarak hesap sorulması gerektiğine dikkat çeken Uygun,“Bu elim saldırıda, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet