Skip Navigation Links

Sanayici Selma Yılmaz İGC’yi Ziyaret Etti

Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Selma Yılmaz, İGC’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Sanayici Selma Yılmaz İGC’yi Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Selma Yılmaz, İGC’ye nezaket ziyaretinde bulundu.


Başkan Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Yılmaz, yönetime hayırlı olması dileklerini iletti.


Çalışmalarıyla ilgili sohbet eden Yılmaz, farklı sektörlerde farklı sorunların yaşandığını, bunları aşmak için çaba harcadıklarını söyledi. Şampiyon Filtre olarak profesyonel tarzda bir yönetim uyguladıklarını belirten Yılmaz, ”Babam Şahap Yılmaz Türkiye’de ilk kez bir Aile şirketi olarak bizim için Şirket Anayasası hazırlatmıştı. Biz de Şahap Yılmaz’ın iş prensipleri doğrultusunda şirketi yönetiyoruz. Babam bize çok şey öğretti. Belirli bir vizyon ile, şirket kültürü oluşturarak ve bu kültürü her çalışanımızın benimsemesiyle işlerimizi sürdürüyoruz. Çin’den ithal edilen düşük kaliteli filtreler de fason üretim de biz gerçek sanayicileri sıkıntıya sokuyor. Devletin, bizi korumasını bekliyoruz.”


Selma Yılmaz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetiminin yaptığı çalışmaları takdirle izlediğini ve kutladığını da ifade etti.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da ziyaret için teşekkür ederek, çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Cıncık, en önemli hedeflerinin başta evi olmayan üyelerini kooperatif aracılığıyla ev sahibi yapmak olduğunu belirterek, ‘’arsa konusundaki görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda kararlıyız.”dedi. Cıncık, İGC’nin birçok projesi olduğunu ve zaman içinde hepsini uygulamaya koyacaklarını da ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet