Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Miniklere Uygulamalı Trafik Eğitimi

Dörtyol Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri miniklere uygulamalı trafik eğitimi verdi.

Miniklere Uygulamalı Trafik Eğitimi

Gündem   A+a-

Dörtyol Belediyesi Trafik Zabıta Amirliği ekipleri, 4-6 yaş grubu minik öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi dersi verdi.
 
Dörtyol Belediyesi Trafik Zabıta Amirliği ilçe genelinde bir çalışma başlatarak trafik eğitimi vermeye başladı. İlk olarak 4-6 yaş grubu minik öğrencilere uygulamalı olarak ders verildi. Okul bahçesine kurulan minyatür alanlara akülü arabalarla ve küçük bisikletlerle trafik eğitimi verildi. Miniklere trafikte ne yapmaları ve nasıl hareket etmeleri noktasında bilgiler verildi. Karşıdan karşıya nasıl geçilir? Trafik lambalarında bulunan renklerin ne anlama geldiği öğrencilere tek tek anlatıldı. 
 
Trafik eğitimi ile ilgili konuşan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "Dörtyol Belediyesi olarak yeni kurulan Trafik Zabıta Amirliğimiz çalışmalarına başladı. Eş zamanlı olarak minik yavrularımıza trafik eğitimi vererek onların trafikte daha güvenli olmasını sağlıyor. Dörtyol Belediyesi olarak Dörtyol adına her şeyi düşünüyoruz. Ağaç yaşken eğilir atasözünü kendimize ilke edinerek çocuklarımıza trafik eğitiminin bu yaşta verilmesini önemsiyoruz." dedi.
 
Dörtyol Belediyesi'nin bu uygulamasını tüm veliler takdirle karşıladı.
 
 
 
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar