Skip Navigation Links

Arpaçiftlik İlköğretim Deyip Geçmeyin..

Hatay’ın Arsuz ilçesinde bulunan Arpaçiftlik İlköğretim Okulu, Gümüş Otel’de düzenlediği gecede veli ve öğretmenleri biraraya getirdi.

Arpaçiftlik İlköğretim Deyip Geçmeyin.. Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesinde eğitim öğretim faaliyetini uzun yıllardır sürdüren Arpaçiftlik İlköğretim Okulu, Gümüş Otel’de düzenlediği gecede veli ve öğretmenleri biraraya getirdi.

Okul, veli dayanışmasının en güzel örneklerinden birinin verildiği geceden elde edilen gelir, okulun bir çok eksiğinin giderilmesinde kullanılacak.

Kıt imkanlarla başarı çıtasını zorlayan devlet okullarından birisi olan Arpaçiftlik İlköğretim Okulu, geleceğe güvenle bakan, başarılı ve mutlu bir nesil yetiştirebilmek adına düzenlediği etkinliklerle adından söz ettiriyor.

Arpaçiftlik İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Servet Göktaş ve Başkan Yardımcısı Nevin Tultak Karaçaylı başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri misafirlerle yakından ilgilendiler.

Velilerin geceye yoğun katılımı ise okul idaresi ve okul aile birliği yönetiminin velilerle güçlü bir bağ kurduğunu da gösterdi.

Arsuz Belediye Başkan Vekili Faiz Ekenel, CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu ve eşi Doktor Selda Kırmızıoğlu, Meclis Üyeleri  Sezer Aydemir , Canan Karaciğer, Arsuz Etüt Eğitim Merkezi  Kurucusu Özkan Sinan Gökpınar ve kurum öğretmenleri ve daha çok sayıda davetlinin katıldığı gece oldukça neşeli ve keyifli bir ortamda gerçekleşti.

Arpaçiftlik İlköğretim Deyip Geçmeyin..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet