Skip Navigation Links

İskenderun Şehir Kulübü İlklere İmza Atıyor..

Siyasetin En Önemli İsimlerinden Selin Sayek Böke Şehir Kulübü’nü ziyaret etti..

İskenderun Şehir Kulübü İlklere İmza Atıyor..

Gündem   A+a-

Siyasetin En Önemli İsimlerinden Selin Sayek Böke Şehir Kulübü’nü ziyaret etti..

İskenderun Şehir Kulübü’nün davetlisi olarak katıldığı ''Kadınız, Güçlüyüz, Değişim Bizim'' konulu  panele katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selin Sayek Böke'yi çok sayıda İskenderunlu kadın karşıladı.

Bölgede bir çok sosyal sorumluluk projesi ile etkinliklere imza atan İskenderun Şehir Kulübü, ilk kez resmi bir davette  bir siyasetçiyi, Türkiye siyasetinin en önemli isimlerinden CHP’nin ekonomiden sorumlu genel başkan yardımcısı Doç. Dr. Selin Sayek Böke’yi ağırladı.

Şehir Kulübü’nün davetlisi olarak Hatay’a gelen Böke, yoğun programlar arasında oldukça önemli görüşmeler yaptı.

İskenderun Şehir Kulübü’nün davetlisi olarak kadınlarla biraraya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Doç. Dr. Selin Sayek Böke, yoğun bir ziyaret ve toplantı programında yoğun sevgi seliyle karşılandı.

Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen  ''Kadınız, Güçlüyüz, Değişim Bizim'' konulu panelin ardından kendisini davet eden İskenderun Şehir Kulübü’ne de bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte babası Prof. Dr. İskender Sayek tarafından karşılanan Selin Sayek Böke, kulüp yönetimiyle resmiyetten uzak samimi ve sıcak bir aile ortamında sohbet etti.

Sıcak ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken Selin Sayek Böke, tüm soruları da aynı içtenlik ve samimiyetle yanıtlarken, tüm yorgunluğa  rağmen hiçkimseyi kırmadan fotoğraf çekildi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet