Skip Navigation Links

Kavaslı Battı-Çıktı Projesi Kente Vizyon Katacak

HBB, Hatay’daki ulaşımı rahatalatacak bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Kavaslı Battı-Çıktı Projesi Kente Vizyon Katacak

Gündem   A+a-

Hatay’ın ulaşım sorunlarına ürettiği ve hızlı bir şekilde hayata geçirdiği projelerle rahat bir nefes aldıran Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Dairesi Başkanlığı bir dev projeye daha imza atmaya hazırlanıyor.

Hatay’ın ulaşım sorunlarını minimize ederek halkın daha güvenli ve modern standartlarda ulaşım sağlaması hedefiyle yola çıkan ve bu yolda önemli hizmetler ortaya koyan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Ulaşım Daire Başkanlığı eliyle kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan ve kaza yaşanma riskinin çok yüksek olduğu Kavaslı bölgesinde Battı- Çıktı Projesi’ni hayata geçirerek kent trafiğini rahata kavuşturmayı amaçlıyor.

KENT MERKEZİNİN GİRİŞİ HBB’NİN PROJESİYLE MODERNİZE EDİLECEK

Kent merkezinin girişi olması sebebiyle vizyonel bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanan HBB, hem kente modern bir görünüm kazandıracak hem de trafik çilesini minimuma düşürerek metropollerdeki gibi araç sirkülasyonuna zemin sağlayacak.

DEV PROJENİN 2016 SONUNA KADAR TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, kent merkezinin hem girişi olması hem de trafik yoğunluğunun üst seviyelerde olması sebepleriyle önemli bir nokta olan Kavaslı’da hayata geçirilecek Battı- Çıktı Projesi’nin ihale süresinin tamamlanmasının ardından yapımına en kısa sürede başlanacağı ve projenin 2016 yılında tamamlanacağı kaydedildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet