Skip Navigation Links

Trafik Güvenliğine Dair Bilinçlendiren Seminer

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), personellerini hayati önem arz eden konularda bilinçlendirmek amacıyla çeşitli kurumlarla iş birliği

Trafik Güvenliğine Dair Bilinçlendiren Seminer

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), personellerini hayati önem arz eden konularda bilinçlendirmek amacıyla çeşitli kurumlarla iş birliği içerisinde hizmet içi eğitimler veriyor.

HBB personelleri, 11 Mart Cuma günü HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Hatay Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği trafik güvenliği konulu eğitim seminerine katıldı.

TRAFİK GÜVENLİĞİ İÇERİKLİ SEMİNER, GÜVENLİ ULAŞIMIN SAĞLANMASINI HEDEFLİYOR

Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nce hazırlanan ‘Trafik Güvenliği’ içerikli sunum ile güvenli bir ulaşımın sağlanması için yaya ve araç kullanıcılarının uygulaması gereken kurallar ele alındı.

Kaza anlarına dair görüntülere de yer verilen sunumda, kuralların ihlali halinde yaşanabilecek can ve mal kayıplarına dikkat çekildi.

EMNİYET KEMERİ KULLANMANIN VE HIZ KURALLARINA UYMANIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Gerçekleşen seminerde, emniyet kemeri kullanmamanın olası kazalarda, ölüm ve yaralanma riskini %65 oranında arttırdığına dikkat çekildi. Trafik kazalarına dair istatistiki bilgilerle zenginleştirilen seminerde hız ihlallerinin yol açtığı can kayıpları üzerine ayrıntılı bilgiler aktarıldı.

HBB EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ HAMALİ'DEN BAŞKAN SAVAŞ’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ

HBB bünyesindeki çeşitli birimlerde hizmet veren personellerin katıldığı seminer sonrasında açıklama yapan HBB Eğitim Şube Müdürü Ömer Hamali, “Personellerimize yalnızca mevzuat hususlarında değil, hayata dair her konuda eğitim imkanı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Personellerimize, ailelerine ve tüm sevdiklerine değer veriyoruz. Bu duygularla ve bilinçle ürettiğimiz hizmetlerde her zaman bize destek olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB İnsan Kaynakları Daire Başkanımız M. Nuri Ağırtaş’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet