Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Civelek: Her Şey Vatandaşlarımızın Rahatı İçin

İskenderun Belediyesi Üst Geçit Civarındaki Bölgeye, Vatandaşların Daha Rahat Dolaşabilmeleri İçin Kaldırım Yapıyor.

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi Üst Geçit Civarındaki Bölgeye, Vatandaşların Daha Rahat Dolaşabilmeleri İçin Kaldırım Yapıyor…
İskenderun Belediyesi tarafından, E91 karayolu üst geçit civarındaki bölgeye, vatandaşların daha rahat dolaşabilmeleri için kaldırım yapılıyor.
İskenderun E91 karayolu üstgeçitten Pac meydanına kadar olan bölüme kaldırım taşları döşeniyor. Çalışmaları yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, vatandaşların rahatı için çalıştıklarını söyledi.
Bu bölgede işi olan, alışveriş yapmak isteyen vatandaşların kaldırım eksikliğinden dolayı yoldan yürümek zorunda kaldıklarını belirten Başkan Civelek; “Hem esnafımızın hem halkımızın rahatlaması, rahat dolaşabilmesi için kaldırım yapıyoruz. Burada çok geniş olan orta refüjü de daraltacağız. Gidiş ve geliş yolları üçer şeritli olacak. Dolmuşların yolcu indirip bindirmeleri bir şeritten olurken diğer iki şeritten trafik akışı devam edecek. Dolayısıyla trafik de rahatlayacak” dedi.
Kent Öncelikle Yayalarımızındır!
Sürücülerden bazı isteklerde bulunan Başkan Civelek; “Kent, öncelikle yayalarımızındır. Sürücülerimizden yayalara öncelik tanımalarını rica ediyorum. Kentimizdeki yaya geçitlerini de yeniden düzenledik. Sürücülerimizden bir de park sorununa da dikkat etmelerini istiyorum. Park edecekleri yerlere dikkat etsinler, işi zabıtaya bırakmasınlar” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar