Skip Navigation Links

Dörtyol Nezih Bir Mekana Daha Kavuştu

Aşinası olduğunuz lezzetleri eski tatlarında yakalayarak hafızanızda yer etmiş duygulara sizi ulaştıracak bir mekan Mehmet Çelebi’nin

Dörtyol Nezih Bir Mekana Daha Kavuştu

Gündem   A+a-

Aşinası olduğunuz lezzetleri eski tatlarında yakalayarak hafızanızda yer etmiş duygulara sizi ulaştıracak bir mekan Mehmet Çelebi’nin işletmeciliğinde Anıt Restaurant adı altında hemşerilerimizin hizmetine girdi.

Numuneevler Mahallesi Doğanay Öçgüder Caddesi üzerinde Kurşuncular Pasajının hemen karşısında açılan Anıt Restaurant dekorasyonu ve hizmet anlayışıyla sizi eskiye ama yepyeni lezzetlere taşıyacak. Özellikle cumartesi günlerine özel çiğköfte geceleri ve hafta sonlarına mahsus Udi Ali Rıza Bilgiç’in fasıl geceleri ruhunuzu da besleyecek nitelikte.

Her türlü ızgara ve meze çeşitlerini mevsim meyvelerinin ikramı takip ederken mekanda mikrofonsuz müzik yapılması, eskilerin bir nostaljisini yeniden kulaklarınıza nakşederek, o çıplak sesle yapılan müziği dinlemenin keyfine yıllar sonra tekrar ulaşmanızı sağlıyor.

Ayrıca Anıt Restaurant emsallerine göre müşterilerine çok daha uygun bir fiyat sunmakta. Fazla karlılık, fazla müzik sesi yerine Anıt Restaurant’ta fazlasıyla samimiyet ve fazlasıyla muhabbet sizleri bekliyor. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet