Skip Navigation Links

Baymyo’da Toprak Yaşar Bebek Mutluluğu

Hatay ve Türkiye’nin en önemli yazılım uzmanlarından internet dünyasında Baymyo markasının yaratıcısı Mustafa Yaşar Özkan, ikinci kez bebek sahibi

Baymyo’da Toprak Yaşar Bebek Mutluluğu

Magazin   A+a-

Hatay ve Türkiye’nin en önemli yazılım uzmanlarından internet dünyasında Baymyo markasının yaratıcısı Mustafa Yaşar Özkan, ikinci kez bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Yazılım sektörünün duayen isimlerinden 8. Gün Haber Web Tv’nin yazılım uzmanı olarak tanınan Mustafa Yaşar Özkan, ilk çocuğu Sezgin Zühtü Özkan’dan sonra Toprak Yaşar Özkan bebek sevinciyle ayakları yerden kesilmiş durumda. Mutluluğunu güzel eşi Aslı Senem Özkan’a olan minnet ve şükran bakışlarıyla ifade eden Mustafa Yaşar Özkan nam-ı diğer Baymyo, ilk bebeğine merhum babası ve eniştesinin isimleri olan Sezgin Zühtü Özkan’dan sonra ikinci bebeğine de babası yerine koyduğu amcası merhum Yaşar Bener'in adıyla birlikte Toprak Yaşar Özkan adını verdi.

Biz de 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi olarak Toprak Yaşar Özkan bebeği kucaklarına alan Aslı Senem-Mustafa Yaşar Özkan çiftine hayırlı olmasını diliyor, Allah analı babalı büyütsün diyoruz.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet