Skip Navigation Links

Bahçeşehir’de 100.Gün Şenliği

Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü'nde, bir Bahçeşehir geleneği olan Ana Sınıfları 100. Gün Şenliği 5 Mart Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Bahçeşehir’de 100.Gün Şenliği

Eğitim   A+a-

3 yaş, 4 yaş, 5 yaş ana sınıfı öğrencilerinin, okula başlamalarının 100. gününü kutladıkları etkinlikte aileler misafir edildi.

Açılış konuşmasını Mavi Sınıf'ın öğretmeni Birgül Türkay yaptı; bir çocuğun öğrenmesinin en yoğun olduğu, temel alışkanlıkların alındığı ve zihinsel yeteneklerinin hızlı bir biçimde gelişip biçimlendiği dönem olan 0-6 yaş arasındaki sorumluluklarının bilincinde olarak uyguladıkları Beyin Temelli Öğrenme Modeli hakkında bilgi verdi; Bu modeli uygularken, bilgiyi ezberlemek yerine bilgiyi anlamlı hale getirmenin esas olduğunu açıkladı. Konuşmanın ardından Şenliğin başında öğrenciler, okulların açıldığı günden bu yana öğrendiklerini başarılı sahne performanslarıyla velilerine sundular. Özellikle söyledikleri İngilizce şarkılar, BSK (Bahçeşehir Sportif Koordinasyon) etkinliği ve Orff aletleriyle sundukları ritm gösterisi büyük beğeni topladı. Ayrıca minik öğrencilerin Tavşan rondu, Kovboy dansı gibi gösterilerdeki büyük başarısı izleyiciler arasında da coşku yarattı. Sahne şovunun ardından öğrenciler ve öğretmenleri, Okul Müdürü Mustafa Uçan'ın da katılımıyla 100. gün pastasını kesti.
Pasta kesiminin sonrasında Bahçeşehir Okulu'nun okul öncesi katına inildi. Burada konukları, bugün için özel olarak hazırlanmış, 100 temalı dekorların arasında, sıcak bir sohbet ve çay ikramı bekliyordu. Öğrencilerin doğum günlerinin tek tek kutlanmadığı Bahçeşehir Okulları'nda, 100. gün etkinliği hem okula başlamış, ailelerinden bağımsız olarak bir şeyler başarmış olmanın gururunu hem de topluca bir kutlama yapmanın mutluluğunu öğrencilere ve ailelerine yaşatıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet