Skip Navigation Links

Kadınlar Her Alanda Başarılı Olmalı

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Kadınlar Her Alanda Başarılı Olmalı

Yaşam   A+a-

 İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla dernek bünyesindeki çocukların anneleriyle etkinlikte buluştu.

Dernek çalışmalarına katkı sunan Av. Nalan Akkülah,  Dr. Selda Bilgin Dalyan ve öğretmen Mehtap Kırca’ya katkılarından dolayı plaket sunuldu.

 İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği başkanı Zeynep Çakmaklı ve Dernek yönetim kurulu üyeleri ile misafirler, anma etkinliğine katılan kadınlara, günün anısına kadınlara birer karanfil ve hediye sundular.

Hatay Milletvekilleri Av. Mevlut Dudu ve Birol Ertem, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği'nin düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları Anma Etkinliğine katılmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Vekiller Dudu ve Ertem, kadınlara hitaben yaptıkları konuşmalarda derneğin önemli Bir Toplumsal Sorumluluğu üslenmesi bizleri mutlu ediyor” diyerek çalışmalarından dolayı Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutladılar.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmalı, vekillere ve diğer katılımcılara katılımlarından dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Çakmaklı, “Kadınların toplumda iyi yerlere gelmesi için mücadeleye devam edeceğiz. Kadınlarımız ne kadar eğitimli olursa toplumda modern ve çağdaş bir anlayış hâkim olur düşüncesinden hareketle, bizler kadınlarımızın her alanda başarılı olmasını canı gönülden destekliyoruz. Bu düşüncelerle kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günlerini dolu dolu ve anlamlı bir şekilde geçirmelerini diliyorum” dedi.

Hasan Baba Restaurant’ta düzenlenen anma etkinliğinde İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmalı, kadınların siyasal alanda daha fazla sayıda olması, cinsiyet eşitliğinin sağlanması, kız çocuklarının okutulması gerektiği yönünde kadınlara mesaj verdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet