Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İkem Koleji Masa Tenisinde Hatay'ın Gururu

İKEM Koleji öğrencileri Ekrem Berkem DOĞAN, Kaan POLAT ve Mahmut HOPUR ilk 3’e girip, okullarına 2 kupa ve 3 madalya kazandırdılar.

İkem Koleji Masa Tenisinde Hatay'ın Gururu

Spor   A+a-

Özel Antakya Defne Sağlık Kolejinin düzenlediği Hatay Masa Tenisi Turnuvası Yıldız Erkek Kategorisinde İKEM Koleji öğrencileri Ekrem Berkem DOĞAN, Kaan POLAT ve Mahmut HOPUR ilk 3’e girip, okullarına 2 kupa ve 3 madalya kazandırdılar.

 

       05.03.2016 Cumartesi akşamı HRT Tv’ de haberi çıkan turnuvada İKEM Koleji öğrencilerinin başarısı görülmeye değerdi. Defne Koleji yöneticileri ve kurucu üyeleri İKEM Koleji öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederken, okullarında ziyaret edeceklerinin sözünü verdiler.

 

      07.03.2016 Pazartesi günü İKEM Kolejinde düzenlenen törende başarı gösteren öğrenciler idare, öğretmen ve okul arkadaşları tarafından tebrik edildi. Masa tenisi Antrenörü Özgür DOĞAN; “Başarılarına bir yenisini daha katan öğrencilerimi gönülden kutluyor, bundan sonra da gerçekleşecek turnuvalarda aynı başarıyı göstereceklerine inanıyorum. Bizden desteğini esirgemeyen  Levent Hakkı YILMAZ’ a, Galip ŞENER’ e ve Arsuz Halk Eğitim Müdürü  Kasım ANDI’ ya öğrencilerim ve kendi adıma çok teşekkür ederim.” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş