Skip Navigation Links

'Üniversiteyle İşbirliğine Hazırız'

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’yi ziyaret etti:

'Üniversiteyle İşbirliğine Hazırız'

Gündem   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yeni kurulan bir üniversitede teknoloji ve üniversiteyi birleştirerek “Teknoversite” gibi farklı bir vizyonla yola çıkan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’yi makamında ziyaret etti.  Biri rektör, diğeri belediye başkanı olan iki mühendisin bir araya geldiği samimi buluşmada, Başkan Nazım Culha Rektör Dereli'ye ‘Üniversite - sanayi - kamu - toplum’ işbirliğini hedefleyen ter türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduğunu dile getirdi.

Üniversite ile ilgili çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, İSTE Teknoloji Transfer Ofisi açılışından dolayı Rektör Dereli'yi tebrik eden Başkan Nazım Culha, turizm ve deniz kenti olan Arsuz'da üniversiteye bağlı bir turizm fakültesi veya yüksekokul kurulması için gerekli her türlü desteğin yanı sıra üniversitenin ilçede var olan turizm potansiyelinin de daha çok gelişmesine katkı sunacak her türlü etkinliğini desteklemeye ve işbirliğine açık olduklarını ifade etti.

Üniversitede 2 yıl Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nde öğretim üyesi olarak görev yaptığını da anlatan Başkan Culha, Rektör Dereli'ye üniversiteyi geleceğe taşıyacak çalışmalarında başarılar diledi.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli de,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Nazım Culha'yı üniversitenin gelişmesi için hedeflediği çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet