Skip Navigation Links

O, Dünyanın En Ucuz Aracı..

Hintli Bajaj şirketi dünyanın en ucuz aracını Türkiye'de satışa sundu.

O, Dünyanın En Ucuz Aracı..Web
TV

Ekonomi   A+a-

Mobilya ve Motor sektöründe halkı her zaman yenileklerle buluşturan Tufanlar Mobilya ve Motor İşletmecisi Levent Kirmit, Türkiye'de yeni satışa sunulan Bajaj Mini Aracı bölgeye kazandırdı. Kirmit, Bajaj Qute'yi ister motor, isterse araba ehliyeti olan herkesin rahatlıkla kullanabileceğini ifade ederek, test sürüşleri için bölge halkını mağazalarına davet etti.

Türkiye'nin ardından dünyanın 16 ülkesinde de satışa sunulan Bajaj Qute'nin, 4 kişilik, 5 vitesli, 80 km/hız ve Türkiye'nin en ucuz aracı olduğunu belirten Tufanlar Mobilya ve Motor İşletmecisi Levent Kirmit, Bajaj Qute'nin Avrupa 4 tekerlekli motosiklet yönetmeliğine de uygun olduğunu söyledi.  Kirmit, "Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da da yapılan fuarda en çok ilgiyi çeken Bajaj Qute'nin bölgede tek satış yeri biziz. Araba veya Motor ehliyeti olan herkes bu aracı rahatlıkla kullanabilir. Mini Bajaj hem fiyat olarak uygun, hem de şehir ve trafikte çözümü de pratik. 4 kişilik, 5 vitesli, 80 km/hız yapabilen bu araç ile istediğiniz her yere rahatlıkla gidebilirsiniz. Üstelik 1 litre benzin ile 35 km yol kat edebilirsiniz. Bölgemizde çoğu vatandaşımızın ilgi odağı olduğu Bajaj Qute ile deneme sürüşlerine herkesi bekliyoruz. Mini Bajaj Qute'den çok memnun kalacaksınız" dedi.

Bajaj Qute ekonomik, kolay erişilebilir şehir içi veya köy/kasaba/ilçe hayatı için yeni bir mobilite çözümü niteliğinde sıra dışı bir girişim olarak kabul ediliyor.

O, Dünyanın En Ucuz Aracı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Ramazan yetkin 17 Ocak 2022 Pazartesi
Küçük aracın fiyatı
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet