Skip Navigation Links

Bahçeşehir Koleji Sınavına Büyük İlgi

Bahçeşehir Okulları İskenderun kampüsünde 27 Şubat cumartesi günü yapılan Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı'na katılım oldukça yüksekti.

Bahçeşehir Koleji Sınavına Büyük İlgi

Eğitim   A+a-

Öğrencilerin başarıları oranında akademik burslarla ödüllendirileceği sınav 2 oturum halinde yapıldı.

4. sınıfların sınavı sabah saat:10.00'da yapılırken, 5, 6 ve 7. sınıf sınavları 14.30'da gerçekleştirildi. Her iki oturum sırasında da velilere tanıtım sunumları yapıldı; Okul Müdürü Mustafa Uçan tarafından Bahçeşehir Okulları ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın yapısı hakkında bilgi verildi. Daha sonra Okul psikoloğu Meltem Gümüş Uzun, okula kabul sürecinde Rehberlik servisi tarafından yapılan tanıma çalışmalarını anlattı. Okul öncesi eğitim hakkında bir sunum yapan Birgül Türkay, 3, 4 ve 5 yaş hazırlık gruplarında verdikleri İngilizce, Matematik, BSK (Bahçeşehir Sportif Koordinasyon) ve diğer etkinliklerden söz etti. Daha sonra mikrofona gelen Rehber Öğretmen Çiğdem Görgel Bahçeşehir Okulları'ndaki İlkokul sürecinin işleyişi, Cahide Galioğlu ise ortaokul ve TEOG hazırlık süreci hakkında bilgi verdi.
Sunumların ardından çay ikramıyla birlikte, Müzik Kulübü'nün hazırladığı piyano ve flüt dinletileri velileri çocuklarını beklemenin stresinden uzaklaştırdı. Bilgisayar Laboratuvarı ve İnovasyon odasındaki sunumlarda ise veliler, Bahçeşehir Okulu'ndaki robotik çalışmaları, model uçak yapımı hakkında bilgi aldılar. 
Her iki oturumun da yoğun katılımla sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildiği Bahçeşehir Okula Kabul Sınavı'nın sonuçlarına 02.03.2016 tarihinden itibaren http://bahcesehir.stoys.co/sonuc adresinden ulaşılacak.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet